Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Wat zijn fijne verzorgingsproducten voor jouw baby?

Wat zijn fijne verzorgingsproducten voor jouw baby?

Wat zijn fijne verzorgingsproducten voor jouw baby?

Het is waarschijnlijk geen verrassing om te horen dat je veel verzorgingsproducten – en in het algemeen veel producten - voor jouw baby zult inslaan. Als nieuwe inwoner van deze wereld heeft jouw baby nou eenmaal best veel nodig, aangezien zijn of haar verzorging niet meer automatisch door de natuur geregeld wordt. Wanneer het om verzorgingsproducten gaat, behoren babycrèmes, billendoekjes en babyolie waarschijnlijk tot de eerste producten die jouw moedergedachten te binnen schieten. Inslaan maar!

Maar ho, wacht. Want de babyhuid is nog broos en kwetsbaar. En het staat natuurlijk buiten kijf dat je het beste van het beste voor jouw baby wilt, dus ook voor zijn of haar huid. Wij hebben research gedaan en daarmee meteen de volgende vraag beantwoord: Welke verzorgingsproducten zijn het meest geschikt om de huid van jouw baby zo goed mogelijk te verzorgen? Scrol nog even verder, en daarna mag je dan eindelijk inslaan ;)

  1. Naïf billencrème parfumvrij voor baby & kids - €12,95

Heeft jouw baby last van luieruitslag? Dan is deze milde billencrème van Naïf een goede optie. Deze billencrème is vrij van microplastics, minerale oliën, parabenen, siliconen én parfum. Deze crème zal zijn steentje bijdragen aan het herstellen van luieruitslag, maar daarnaast ook aan het voorkomen van luieruitslag. En daar bespaar je je kleine heel wat irritatie mee!

2. Naïf zonnebrandcrème voor baby & kids SPF50 30 ml - €7,95

Dermatologen en huidtherapeuten kunnen ons er niet vaak genoeg op wijzen hoe belangrijk het is om ons velletje zorgvuldig en regelmatig in te smeren als we blootgesteld worden aan de heerlijke zonnestralen. Dan kun je je wel voorstellen dat het nog belangrijker is om de broze huid van jouw baby met liefde in te smeren met een goede zonnebrandcrème. De SPF50 zonnebrandcrème van Naïf beschermt zowel tegen UVA- en UVB-straling en is waterbestending. Werkt dus nog steeds goed wanneer jullie voor een plonsje in het water (mét zwembandjes) kiezen!

3. Naïf verkoelende after sun gel - €14,95

Na een dagje los genietos in de zon halen we een fijne after sun gel uit de kast. Zo ook voor jouw mini me. De verkoelende after sun gel van Naïf heeft een kalmerende, hydraterende en herstellende functie. Het aloë vera sap in deze gel speelt een grote rol in deze verzorging. Bang voor uitdroging van de babyhuid? Ook daar is aan gedacht: de plantaardige glycerine zal dit voorkomen.

4. Weleda Calendula babyshampoo & douchecrème - €7,99

Een babyverzorgingsproduct dat je vaak genoeg zult gebruiken (en dus opnieuw zult aanschaffen) is babyshampoo en douchecrème. Deze variant van Weleda is 100% natuurlijk en bevat Calendula-extract. Ook met dit product hoef je niet bang te zijn voor uitdroging van de broze babyhuid. Oh ja, en het is een mild product, wat het beste is voor de babyhuid. 1 + 1 + 1 +...wij zijn de tel kwijt, maar je snapt het: meer dan voldoende voordelen.

5. Weleda Calendula bodymilk - €12,99

De Calendula-collectie van Weleda bestaat ook uit een heerlijke bodymilk voor baby’s. Deze bodymilk is onder andere gemaakt van biologische amandelolie en sesamolie, die ervoor zorgen dat de babyhuid zacht en soepel blijft. Het gebruik van deze bodymilk zal de babyhuid beschermen en hydrateren precies zoals je dat wilt: 100% natuurlijk.

6. Weleda Calendula verzorgende babyolie - €12,99

Op zoek naar een natuurlijke en parfumvrije olie waarmee jij jouw baby kunt masseren? Kies dan voor de verzorgende en verwarmende babyolie van Weleda. Ook deze olie bevat Calendula-extract, hetgeen een zuiverende en verzachtende functie heeft. Masseren met deze babyolie staat gelijk aan optimaal ontspannen voor jouw kleine!

7. Lillydoo babydoekjes - €14,40

Ja, babydoekjes die voor 99% uit water bestaan, ze zijn er! Het merk Lillydoo produceert deze babydoekjes, die ook nog eens parfum- en plasticvrij zijn. Nu vraag je je waarschijnlijk af waar die laatste 1% uit bestaat. Biologische amandelolie is het antwoord! Deze doekjes zijn zacht en vriendelijk voor de babyhuid én het milieu.

8. Petit & Jolie badolie - €10,24

Dit is er een voor baby’s die last hebben van een droge huid. De volle badolie van Petit & Jolie heeft een optimaal verzorgende werking, waardoor de droge babyhuid onmiddellijk aangepakt wordt. Daarnaast is de 100% natuurlijke badolie voorzien van rozemarijnextract, waardoor jouw mini me heerlijk kan ontspannen in het badje. Quality time!

9. Petit & Jolie vette crème - €9,24

Een vette crème kan ook uitkomst bieden bij een zeer droge babyhuid. Om de jeuk die door droogte ontstaat te verminderen, bestaat deze vette crème van Petit & Jolie uit (onder andere) shea butter en amandelolie. Oh ja, hij is zowel voor het gezicht als het lichaam geschikt!