Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!

Veiligheid

Over één ding mag geen discussie bestaan, de veiligheid van onze kleinste mensjes, en dat nemen wij bij LaLieLoe erg serieus. We proberen hier de belangrijkste zaken op een rijtje te zetten, maar heb je vragen, schroom dan niet contact met ons op te nemen!

Speenkoorden:

Onze gecertificeerde producten van zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Houdt je verder altijd aan de veiligheidsregels:

  • Laat je kindje een speenkoord alleen gebruiken onder toezicht, geef het bijvoorbeeld nooit mee naar bed
  • Maak een speenkoord nooit langer en bevestig een speenkoord nooit aan loszittende delen van kleding zoals linten of veters, dit kan verstikking veroorzaken
  • Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag het speenkoord niet meer gebruikt worden

Speenkoorden die volledig gemaakt zijn van siliconen kralen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat ze drogen. De plastic clip en eventueel houten bijtfiguur kunnen schoongemaakt worden met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

Bijtringen:

Onze gecertificeerde producten zijn gemaakt van siliconen die 100% vrij zijn van BPA en andere schadelijke stoffen. Houdt je verder altijd aan de veiligheidsregels:

  • Laat je kindje een bijtring alleen gebruiken onder toezicht
  • Controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen, is dit het geval dan mag de bijtring niet meer gebruikt worden

Bijtringen die volledig gemaakt zijn van siliconen kunnen met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af met water en laat drogen. Een bijtring met houten bijtfiguur kan gereinigd worden met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.

Veiligheid

Onze siliconen zijn 100% vrij van PBA en andere schadelijke stoffen. 

Laat je kindje onze producten alleen onder toezicht gebruiken en controleer regelmatig op slijtage, beschadigingen en loszittende onderdelen. Is dit het geval dan mag het product niet meer gebruikt worden.

Producten die volledig gemaakt zijn van siliconen kunnen onder de kraan of met een sopje gereinigd worden. Spoel ze daarna goed af en laat drogen.

Houten Bijtfiguren kunnen worden afgenomen met een vochtige doek. Het is niet verstandig een houten bijtfiguur onder de kraan of in een sopje te reinigen omdat het hout gaat “werken” en hierdoor kan gaan splijten.