Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!

Wie Zijn Wij?

Twee zusjes met één doel :-)

Wij zijn Tess en Iris Dubois. Toen wij Lalieloe gestart zijn was dat eigenlijk simpelweg omdat we graag iets vanuit thuis wilden doen, om meer thuis bij de kinderen te kunnen zijn. En om iets te doen wat we echt leuk vinden. Er kwam natuurlijk veel bij kijken, zeker omdat we geen enkele concessie wilden doen op de kwaliteit en veiligheid van onze producten, maar we waren overtuigd en gingen aan de slag!

Het begon met het maken van leuke creatieve speenkoorden, niet zozeer om zomaar iets te verkopen maar ook echt zelf dingen te kunnen ontwerpen. We dachten dat het een kleine webshop zou worden waardoor we de ruimte zouden hebben 1 of hopelijk zelfs 2 dagen extra thuis te kunnen zijn. We hadden niet gedacht dat het zo goed zou aanslaan, en zijn dus ook echt heel dankbaar nu fulltime bij de kids te kunnen zijn.

Omdat we zelf hebben mee gemaakt hoe lastig het kan zijn als alleenstaande ouder van huis te moeten zijn i.v.m. werk is ons doel om uiteindelijk banen te creëren voor moeders en hun de vrijheid te geven hun kinderen voor en na school gewoon zelf te kunnen ophalen of brengen door het bieden van korte werkdagen of thuiswerk. We hopen dat zo door onze "hobby" andere moeders ook te kunnen helpen. We zijn super blij dat we deze stap hebben genomen! Vooral ook omdat zo enthousiast gereageerd wordt op onze net ietsje andere producten! We houden van kleur glitter en printjes, en merken dat we niet de enige zijn ;). Niet allen de mama's maar ook de baby's en jonge kinderen willen echt voor leuke kleuren gaan 😀

Nou, genoeg over ons, want uiteindelijk zijn we dit begonnen voor jou en jouw schatje(s), dus veel shopplezier bij LaLieLoe!