Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dé schattigste geboorteborden en raamstickers

Dé schattigste geboorteborden en raamstickers

Dé schattigste geboorteborden en raamstickers

Dé schattigste geboorteborden en raamstickers

De zwangerschap vordert, de emoties stapelen zich op en de ontmoeting met de liefde van je leven (nou ja, naast je partner de tweede liefde natuurlijk) is steeds meer in zicht. Zo spannend! De kans is groot dat jij je dan ook al bezighoudt met de volgende vraag: hoe maak ik aan de wijde wereld bekend dat ons kleine wondertje geboren is?

Natuurlijk schreeuw je dit geweldige nieuws van de daken. Maar er bestaan ook nog andere manieren waarmee je meteen veel mensen in één klap kunt bereiken. Zo verspreiden veel ouders dit nieuws aan de hand van een geboortebord in de voortuin of een raamsticker aan de buitenkant van het raam, wat je zelf meestal kunt customizen naar jouw eigen smaak! En ja hoor, natuurlijk is het dan nog steeds toegestaan om zelf de megafoon tevoorschijn te toveren en het nieuws eigenhandig te verkondigen. Lijkt een geboortebord of een raamsticker jullie een leuke toevoeging, maar vinden jullie de ideeën die jullie kunnen bedenken niet origineel genoeg? Scrol dan snel verder, want wij hebben de origineelste ideeën op een rijtje gezet!

Geboorteborden tegen het raam

Wanneer je voor een geboortebord kiest, zijn er twee opties: een raambord, ook wel een makelaarsbord genoemd, of een geboortebord dat je op een paal bevestigt in de voortuin. Raamborden zijn helemaal hip en happening, en dat is niet voor niets. See for yourself momma!

1. Kidsdeco 2. Hippe geboortekaartjes 3. Hippe geboortekaartjes 4. Kidsdeco 5. Kidsdeco 6. Kidsdeco 7. Kidsdeco 8. Hippe geboortekaartjes

Geboorteborden in voortuin

Naast een raambord kun je natuurlijk ook voor een geboortebord op een paal in de voortuin kiezen. Of allebei, dat mag ook ;) Tip: Zorg voor een paal (of zelfs meerdere) die voldoende stevigheid biedt. Zo voorkom je dat het bord omvalt of breekt bij slechte weersomstandigheden, hetgeen helaas typerend is voor Nederland. Want dat zou zonde zijn van zo’n eyecatcher!

1. Geboortebord kopen 2. Geboorteplein 3. Geboorteplein 4. Geboorteplein 5. Geboorteplein 6. Geboorteplein 7. Geboortebord kopen 8. Geboortebord kopen 9. Geboortebord kopen

Raamstickers

Willen jullie de geboorte van jullie kleine wondertje op een subtielere manier bekendmaken aan de wijde wereld? Dat kan op een prachtige manier gedaan worden aan de hand van een raamsticker!

1. Kidsdeco 2. Made for moments 3. Geboortesticker 4. Made for moments 5. Hippe geboortekaartjes 6. :-) 7. Made for moments 8. Ilse stickerdesign 9. Made for moments