Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Wat een top uitvinding, die Babywatcher!

Wat een top uitvinding, die Babywatcher!

Wat een top uitvinding, die Babywatcher!

Mirelle was één van de gelukkigen en mocht via Mamaplaats de Babywatcher thuis testen. Zij, en nog vier andere mama's-to-be, testten de volgende onderdelen van de Babywatcher: ervaring, gebruiksgemak, kwaliteit echo.

Even voorstellen...

Mijn naam is Mirelle en ik ben 28 jaar oud. Ik woon in Goirle (Noord Brabant) en ben in juli 2014 getrouwd met mijn man. Wij hebben samen een zoontje die in mei 3 jaar wordt. Ook hebben wij een hondje, Bailey. Mijn man en ik zijn in verwachting van onze dochter. De uitgerekende datum is 30 juni 2019. Ik ben één van de gelukkigen die de Babywatcher mocht testen. Dat is een echo apparaat waarmee je zelf je eigen echo’s kan maken van je kleine spruit die in je buik groeit.

Eerste indruk

Ik wilde de Babywatcher heel graag testen omdat ik er al vaak over had gehoord, en omdat je je baby gewoon kunt zien wanneer we daar zin in hebben! Voordeel van de Babywatcher is dat je zelf kunt kiezen wanneer en met welke regelmaat je een echo wil maken. Er zit echter wel een dagelijkse limiet aan het aantal echo's dat je kunt doen.

Het gebruik

De Babywatcher is een fijn apparaat om naar de kleine spruit in je buik te kunnen kijken. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je dat wilt doen. Het zit in een handige koffer, met een laptop erbij. Het enige wat je nodig hebt, is WiFi en stroom. Een klein beetje geduld heb je ook nodig, want soms kan het even duren voor het is opgestart! Je kunt foto's maken door op pauze te klikken, dan kun je het beeld vastleggen. Aangezien je moet inloggen, komen die foto's en video's op je eigen account te staan. Dus de rest kan ze niet zien. Tenzij ze je inlogcode hebben. Het was heel fijn en leuk om de Babywatcher 14 dagen te mogen testen, ook al heb ik niet iedere dag gekeken. Ik vroeg mij af of de stralingen wel goed voor de baby zouden zijn. We hebben er wel mooie foto's mee geprobeerd te maken! Mijn zoontje vond het helemaal geweldig om zijn zusje te zien. Hij genoot ook volop. Wat ik ook heel prettig vond, is dat iedere keer dat wij een echo deden, maakte de Babywatcher ook zelf een video. Daar hoefde je zelf niks voor te doen. Je kan de beelden dan altijd terugzien!

"Mijn zoontje vond het helemaal geweldig om zijn zusje te zien. Ook opa en oma genoten heel erg van het kijken naar hun kleindochter!"

Mijn mening

Als ik nog een kindje zou krijgen, dan zou ik de Babywatcher zeker nog een keer gebruiken. Maar mijn man en ik weten al dat een derde kindje er niet in zit! Ik ga het wel aan iedereen aanraden! Ze krijgen dan al een mooi beeld van hun kindje. Zelf zou ik een periode van zeven dagen al genoeg vinden. Je kunt de Babywatcher betere twee keer gedurende 1 week huren, dan in een keer 14 dagen vind ik. Op die manier verdeel je het een beetje over je zwangerschap. Mijn man en zoontje hebben er beide ontzettend van genoten om naar hun kleine meid/zusje te kijken. Ook haar peettante heeft meegekeken en die vond het heel mooi om het een keer te zien. Oma en Opa hebben ook genoten samen naar hun kleindochter te kijken. Prachtige foto's en een video's aan overgehouden. Het mooiste vond ik om samen met mijn gezin naar ons 2e kindje te kijken. Heerlijk samen op de bank, even genieten. Het aansluiten van de Babywatcher kostte wel wat tijd. Je hebt een aantal kabels en hebt 2 stopcontacten nodig (1 voor de Babywatcher, en 1 voor de laptop). Het gebruik van de Babywatcher is heel eenvoudig, het duurt even voordat het is opgestart, maar uiteindelijk is het zeker de moeite waard! Aangezien ik zelf ongeduldig ben, en vooral de 1e keer, omdat ik wil weten hoe het in zijn werk gaat, duurde het heel lang voor mij. De kwaliteit van de echo’s was goed! Je kunt namelijk het beeld afstellen naar wens, zo krijgt iedereen het beste resultaat! De knoppen op het aanmeldscherm zijn duidelijk en overzichtelijk. Al was het op het begin wel even zoeken welk knopje voor wat is. Maar dat is na 1 keer duidelijk. Meerwaarde van de Babywatcher is dat je zelf zoveel mogelijk echo’s kunt maken. Max. 3 x 10 min. per dag dus dat is een half uur per dag naar je kleintje kijken. Een heerlijk gevoel en wat was het mooi om haar te zien bewegen en het hartje nog een keer extra te zien kloppen. In eerste instantie toen ik het allemaal binnenkreeg schrok ik wel. Ik dacht dat is een klein echo apparaat. Maar alles zat erbij waardoor ik zelf niks hoefde te regelen. Alleen een handdoek om de gel van je buik af te halen. Ik heb de Babywatcher 1 keer mee naar mijn moeder genomen, omdat zij het ook een keer wilde zien. Toen was het wel een gesjouw want de koffer weegt toch al snel 5 kg. Het is al met al een TOP uitvinding. Als je er de handigheid in hebt gevonden, en die heb je al snel gevonden na 1 à 2 keer gebruik. Ik ben blij dat ik hem mocht testen.