Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dochter betrekken bij echo Babywatcher

Dochter & familie (in Suriname) betrekken bij de zwangerschap

Dochter & familie (in Suriname) betrekken bij de zwangerschap

Dochter & familie (in Suriname) betrekken bij de zwangerschap

Dewi Talisa was één van de gelukkigen en mocht via Mamaplaats de Babywatcher thuis testen. Zij, en nog vier andere mama's-to-be, testten de volgende onderdelen van de Babywatcher: ervaring, gebruiksgemak, kwaliteit echo.

"Het was zo’n mooi en bijzonder gevoel om dit niet alleen met z'n drieën, maar ook met onze familie te kunnen delen. Maar het mooist vond ik om te zien hoe trots mijn dochter was op haar zusje!"

Even voorstellen...

Mijn naam is Dewi Talisa en ik woon in Almere. Samen met mijn vriend Rodney heb ik al een dochtertje van 3,5 . Ik ben in verwachting van ons tweede kindje, ook een meisje! Ik kijk ernaar uit om de Babywatcher te gaan testen!

Eerste indruk

Ik ga de Babywatcher testen. Dit wilde ik graag doen, omdat ik heel graag de gehele familie, óók die in het buitenland (Suriname), bij de zwangerschap wilde betrekken. Nu proberen we dat natuurlijk al veel te doen, door te vertellen en foto’s te sturen. Maar hoe mooi is het dat zij nu ook live een echo kunnen bekijken? De voordelen van de Babywatcher zijn voor mij dat je het gewoon thuis kunt doen. Je kunt het op je eigen gemak allemaal doen. Het is ook echt niet moeilijk om te gebruiken. Ook is het fijn dat je er dus meer mensen bij kunt betrekken als je dit wil. De Babywatcher is makkelijk mee te nemen, dus je kunt hem ook naar familie en/of vrienden meenemen. Dat vind ik ook meteen het leukste aan de Babywatcher. Dat je in je eigen omgeving met je geliefde(s) kunt genieten van het kleine wondertje in je buik! Het is fijn om extra te kunnen spieken naar je kleintje. Je krijgt vanuit de zorgverzekering/verloskundige maar heel weinig echo’s en vooral in het begin als je je kleintje nog niet echt voelt is het extra fijn om even binnen te kunnen te kijken.

Het gebruik

Ik vond het echt heel erg leuk om de Babywatcher uit te proberen. Het was zo’n mooi en bijzonder gevoel om dit niet alleen met zijn drieën, maar daarnaast ook met onze familie te kunnen delen. Maar het mooist vond ik toch wel om samen met mijn dochtertje te kijken naar haar zusje en hoe trots zij daarbij was. Ze had zo ook nóg meer het besef van het feit dat er een baby in mama haar buik zit en dat zij echt een grote zus is. We hebben heerlijk relaxed thuis met zijn drieën als eerst de Babywatcher gebruikt, omdat het rond Valentijn was kregen we er een leuke hartjes ballon met confetti bij. Deze hebben wij opgeblazen en hebben zo ook nog wat leuke foto’s kunnen maken. Ook hebben wij de Babywatcher bij mijn ouders thuis gebruikt. Nadat we eerst gezellig met zijn allen gegeten hadden zijn we met z’n allen op de bank gaan zitten en zijn we naar de baby gaan kijken.Ik zou de Babywatcher zeker aanraden. Het is echt heel erg leuk om naar je kleintje te kijken en ook te zien wat hij/zij daarbinnen aan het doen is. Het is heel bijzonder om dit ook met andere te kunnen delen. Mocht het zijn dat je nog wat in het begin van je zwangerschap bent, dan is het ook fijn dat je een extra gevoel van zekerheid hebt, doordat je dus extra kunt kijken en zien dat het allemaal goed gaat daarbinnen.

Mijn mening

Ik ging er met open mind in. Naast dat ik naar de baby zou gaan kijken had ik er niet perse verwachtingen van. Gezien ze een beetje lastig ligt af en toe was ik een beetje bang dat we misschien niet echt iets te zien zouden krijgen. Gelukkig krijg je meerdere echo’s op een dag, dus als het de eerste keer niet lukt kun je altijd op een later moment nog een keertje kijken. Ik zou zeker bij een volgende zwangerschap een tweede keer de Babywatcher huren. Het was echt een hele mooie en toffe ervaring! Wel zou ik hem dan iets eerder in huis halen. Ik was nu tussen de 27 en 29 weken zwanger. Maar vond het dan wel ook weer heel gaaf om de bewegingen die wij aan de buitenkant zagen (en ik van binnen voelde) op het scherm te kunnen zien!