Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Verwonderen en bewonderen met de Babywatcher thuis echo

Verwonderen en bewonderen met de Babywatcher

Verwonderen en bewonderen met de Babywatcher

Noortje was één van de gelukkigen en mocht via Mamaplaats de Babywatcher thuis testen. Zij, en nog vier andere mama's-to-be, testten de volgende onderdelen van de Babywatcher: ervaring, gebruiksgemak, kwaliteit echo.

Even voorstellen...

Ik ben Noortje en ik woon in Den Bosch. Ik ben getrouwd met Jeroen, we hebben een dochter van 3 en verwachten in mei een broertje voor haar, een goed moment dus om de Babywatcher te gaan testen. Ik heb er zin in!

Eerste indruk

De Babywatcher, een echo apparaat dat je gemakkelijk zelf kan bedienen in je eigen vertrouwde omgeving. Het lijkt me fijn om naar de baby te kunnen kijken waar en wanneer je dat wilt. Om te zien dat alles nog goed gaat, maar ook om de beelden te kunnen delen met je vrienden en familie. Bij controles zijn zij er natuurlijk niet bij. Je kunt echo's maken wanneer je dat zelf graag wilt en hier uitgebreid de tijd voor nemen. Je kunt deze momenten delen met je dierbaren en ook zij kunnen het apparaat bedienen. Ik vind de babywatcher erg fijn in gebruik. Hij is snel en gemakkelijk aan te sluiten, waardoor de drempel om hem te gebruiken laag is. Ik krijg regelmatig echo's bij de gynaecoloog, maar deze zijn natuurlijk niet zo lang en uitgebreid. Met de babywatcher kan ik waar en wanneer ik wil uitgebreide echo's maken en de beelden delen met mijn dierbaren. Ook is het mogelijk foto’s en filmpjes te maken van de echobeelden die je op kan slaan en ook kunt delen.

Mijn mening

Het is zeker de moeite waard om de Babywatcher in huis te halen, het is een hele bijzondere ervaring. Je kunt je kindje zien waar en wanneer je dat zelf wilt, en ook zo uitgebreid als je zelf wilt. Daarnaast kan je het delen met iedereen. Door samen de echo te maken, maar ook door foto’s te maken van de echobeelden en deze later door te sturen. Ik zou de Babywatcher aan alle moeders aanraden. Allereerst omdat het een bijzondere ervaring is, maar ook omdat het voor een stukje geruststelling kan zorgen. Ook bij een eerder termijn, als de bewegingen van de baby nog niet te voelen zijn. De weg naar deze zwangerschap was geen gemakkelijke. Nu alles goed lijkt te gaan, wil ik hier ook extra van genieten. Ik dacht dat de Babywatcher daar positief aan kon bijdragen en dat was ook zeker het geval. Ik vond het heel bijzonder om vaker naar ons kindje te kunnen kijken. Een verbeterpuntje is dat de echo nu alleen te zien is in een kleiner venster. Ik zou het leuk vinden als de optie voor aanvullend beeld er zou zijn, ik denk dat het nog duidelijker en mooier zou zijn als het het hele scherm in beslag zou nemen. Ik verwachtte een apparaat dat makkelijk in gebruik was en die voor een bijzondere ervaring zou zorgen, dat is zeker waargemaakt. Wel verwachtte ik dat het wat later in de zwangerschap lastiger zou zijn om duidelijke echo’s te maken, maar dit heb ik gelukkig niet zo ervaren. Ik zou zeker in de toekomst nog een keer gebruik willen maken van de Babywatcher om nogmaals dagelijks van ons kleintje te kunnen genieten.

Het gebruik

Het gebruik van de Babywatcher was een bijzondere, fijne ervaring. Ik vond het erg leuk om zelf echo's te kunnen maken en deze te kunnen delen met anderen. Ook vond ik het heel bijzonder dat zelfs mijn dochtertje van 3 de echo's kon maken. We hebben gezellig thuis op de bank en aan de eettafel naar de echo gekeken. De verwondering en bewondering op het gezicht van mijn ouders zijn de momenten die mij het meest zijn bijgebleven. Zij hadden nog nooit een echo hadden meegemaakt en mochten nu kennis maken met hun kleinzoon. Ook het enthousiasme van mijn dochtertje en haar glinsterende oogjes toen ze zelf naar de baby kon en mocht kijken zijn me bijgebleven. Ik weet niet of ze nu meer verbonden zijn met het kindje, ze zijn sowieso heel betrokken. Wel was het zeker een hele bijzondere ervaring voor ze.