Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Picture perfect zwanger

Picture perfect zwanger

Picture perfect zwanger

Picture perfect zwanger!

Insta worthy, check. Picture perfect, check. All that. Want ja, dat is jouw baby bump! En jouw zwangere lichaam in het algemeen. Het is prachtig dat er een mensje in jou groeit. Hierdoor is jouw zwangerschap één van de bijzonderste periodes in je leven. Dat moet zeker vastgelegd worden (en vervolgens op Instagram gedeeld worden, duh). En dat doe je natuurlijk aan de hand van een zwangerschapsfotoshoot!

Zwangerschapsfotoshoot mogelijkheden

Je kunt kiezen voor een professionele zwangerschapsfotoshoot, waarbij de foto’s door een fotograaf gemaakt worden, maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan met het schieten van schitterende kiekjes! Hoe dan ook blijft het een onvergetelijk moment waar je mooie herinneringen (en instagrammable foto’s) aan overhoudt. Oh ja, had ik al gezegd dat er naast de keuze van fotograaf ook nog heel wat andere knopen doorgehakt moeten worden voor jouw zwangerschapsfotoshoot? Denk bijvoorbeeld aan de locatie: wil je het intiem houden en de fotoshoot thuis laten plaatsvinden, of ben je een echte liefhebber van de natuur en wil je het liefst in de duinen of het bos poseren? Daarnaast kun je je afvragen wie er allemaal op de foto’s zal shinen: alleen jijzelf, of ook je partner, of misschien wel jullie andere kids? Het is wel duidelijk: er zijn heel wat mogelijkheden.

We kunnen ons voorstellen dat je het bos door de bomen misschien niet meer ziet, en geen idee hebt wat voor soort zwangerschapsfotoshoot jij graag zou willen. Ideeën visualiseren kan hierbij helpen. Daarom staat deze blog boordevol zwangerschapsfotoshoot inspiratie! Pick your fave, and don’t forget to shine, mommy to be ;)

Zwangerschapsfotoshoot ideeën

1. Elegant silhouette

Een simple fotoshoot. Want het feit dat jij een mensje in jouw buik meedraagt is al speciaal genoeg. Wil je hier een intieme variant van? Deze kun je ook gemakkelijk thuis maken! Ga voor een raam staan en fotografeer tegen het licht in.
In een fotostudio kun je deze natuurlijk makkelijk maken voor een eenkleurige achtergrond.

2. Neem een bad

Heb jij het gevoel dat je de meeste ideeën voor een zwangerschapsfotoshoot al tegen gekomen bent, en ben je daarom op zoek naar een origineel idee voor jouw zwangerschapsfotoshoot? This is it: een melkbad. Lekker vullen met bloemenpracht (en misschien wel fruit) en klaar is kees. Psst... dit is ook leuk om later te maken bij een newborn shoot!

3. Flower child

Ben jij iemand die altijd een (of twee, of drie, je mag eerlijk zijn!) bos bloemen op tafel heeft staan? Dan is het wel zo toepasselijk om met bloemen te poseren voor jouw zwangerschapsfotoshoot.

4. Embrace nature

In je vrije tijd ben je het liefst in de natuur te vinden, en voor jouw zwangerschapsfotoshoot dus ook! Authentieker kan niet, en dat is wat je wilt voor deze speciale fotoshoot. Zoek de hei op tijdens golden hour en shooten maar!

5. Ocean lover

Een zwangerschapsfotoshoot op het strand is van alles, maar sowieso romantisch! Misschien kies jij er wel voor om de fotoshoot te laten plaatsvinden tijdens een schitterende zonsondergang. Want geef toe, daar hebben we allemaal een zwak voor.

6. Belly in the spotlight

The place where it is all happening: de baby bump! Die verdient het natuurlijk om even in de schijnwerpers gezet te worden. Pronken maar met die prachtige bump!