Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Mag partner mee echo

Mag mijn partner mee naar een echo?

Mag mijn partner mee naar een echo?

Verheug jij je ook altijd op de zwangerschapscontroles? Even checken hoe het met die kleine gaat. En, dat verliefde gevoel als er een echo wordt gemaakt. Alsof je op een roze (of blauwe) wolk zit. Magisch! Extra bijzonder als je partner mee mag en ook helemaal in de wolken is, toch?

Mag het?

Zwanger zijn tijdens de coronacrisis is al niet makkelijk. Helaas mag je partner ook nog eens tijdelijk niet bij bepaalde zwangerschapscontroles- en echo’s aanwezig zijn. Niet gek dus, dat je op dit moment misschien nog vragen hebt. Of je partner mee mag naar de controle en/of echo verschilt eigenlijk per verloskundigenpraktijk, ziekenhuis én het soort afspraak. Er zijn zelfs verschillen per stad, regio en land. Mocht het zo zijn dat je partner nog steeds niet aanwezig mag zijn, dan kun je dat oplossen door te videobellen. Niet ideaal, maar dan kan je partner wel even meekijken! Informeer voor de zekerheid bij je verloskundige of medisch specialist wat wel en niet mag.

Tip! Met de Babywatcher kun je zelf foto's en video's opslaan. Deel ze met familie en vrienden. Zo geniet iedereen van jouw kleintje!


Pretecho: spieken naar de kleine

Een pretecho is een niet medische noodzakelijke echo. Gewoon om de kleine nog een keer, of een aantal keren te zien. Want zeg nou zelf, er is toch niks fijner dan het hartje zien kloppen. En om samen met je partner naar de baby in je buik te spieken! Een pretecho is dus echo voor je plezier. Net als de Babywatcher. Met de Babywatcher maak je zelf je eigen pretecho’s. Ja, jij! Je huurt online zelf een echoapparaat voor een aantal dagen naar keuze. Vervolgens kun je, met behulp van bijgevoegde instructies en tips, thuis zelf echo’s maken. Je kunt de baby waar én wanneer je maar wilt zien, op elk moment van de dag. En natuurlijk met wie je maar wilt. Nodig opa, oma, vrienden en familie uit om de baby te bewonderen. Iedereen blij!