Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Liefde in de lucht: 6x brievenbuscadeautjes voor Valentijnsdag

Liefde in de lucht: 6x brievenbuscadeautjes voor Valentijnsdag

Liefde in de lucht: 6x brievenbuscadeautjes voor Valentijnsdag

Vind jij...

het ook zo leuk om op zoek te gaan naar hét perfecte cadeau? Want laten we even eerlijk zijn, cadeautjes geven is zoveel leuker dan cadeautjes krijgen. Ja toch! Dus laat je lover, bestie, mama (to-be), kat of oma weten hoe gek je op hem of haar bent of wees je eigen hartendief. Laat Valentijn nou net het perfecte moment zijn om een onvergetelijke verrassing te bezorgen.

Enne zoals je misschien al verwacht passen al deze cadeautjes door de brievenbus. Nog chiller want de ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn en treft de verrassing gewoonweg aan in de brievenbus, op de deurmat of het wc-raampje (jep, true story).

Liefde in de lucht: 6x brievenbuscadeautjes voor Valentijnsdag1. Flowergram, €25,95 bloomon, 2. Zwangerschapsolie, €19,95 Naïf, 3. Fotoboek, vanaf €24,50 Once Upon

  1. Flowergram van bloomon

Dit is toch gewoon een klein kunstwerkje! Die romantische kleuren - perfect voor Valentijn én mooi in elk interieur - zorgen sowieso gelijk voor liefde in de lucht. Ik hoop nog altijd dat iemand mij dit een keer cadeau doet. ;)

  1. Ontspannende zwangerschapsolie

Zoals je begrijpt, kan een mama (to-be) wel wat ontspanning gebruiken. Momlife is namelijk hard werken en al helemaal als je zwanger bent! Met een fijne zwangerschapsolie kan de groeiende baby bump lekker ingesmeerd en gemasseerd worden. Een mooi en intiem moment tussen mama en de baby in de buik.

  1. Fotoboek Once Upon

Maak een fotoboek van al jullie finest moments! Superhandig: met Once Upon heb je binnen een handomdraai een stijlvol fotoboek gemaakt met allemaal kiekjes van je telefoon.

Valentijnscadeautjes brievenbus zwanger en mama4. Valentijnsreep, €3,69 WAAR, 5. Rammelaar, €17,99 ZARA, 6. Valentijnskaart, vanaf €2,99 Greetz

  1. Tony’s Chocolonely Valentijnsreep

Liefde gaat door de maag. Jup, al helemaal chocolade. Natuurlijk wel van onze all-time favorite: Tony Chocolonely. En dan ook nog eens in de vorm van een hartje. Met deze zit je altijd goed!

  1. Houten rammelaar met katoenen maan en sterren

Hallo meest schattige rammelaar ever. Een lief kraamcadeautje of voor het (Valentijns)baby’tje dat nog op komst is. Zo schattig, ik wil zelf weer een baby als ik dit zie.

  1. Kaartje

Last but not least… een Valentijnskaart. Met een lieve boodschap of geweldige (hand)geschreven liefdesverklaring zit je altijd goed. Dus laat de innerlijke romanticus in je ontwaken en schrijven maar!