Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
14x de leukste momfluencers die je niet wilt missen op Insta!

14x de leukste momfluencers die je niet wilt missen op Insta!

14x de leukste momfluencers die je niet wilt missen op Insta!

Influencers.

Je hebt ze in alle soorten en maten. In alle geuren en kleuren. Ze lijken iedere dag wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Ja, de influencer wereld wordt iedere dag weer vele inwoners én nationaliteiten rijker. Fitfluencers. Foodfluencers. Fashionfluencers. En nu dus ook momfluencers. Massa’s moeders delen grote gedeeltes van hun leven op Instagram met de hoop anderen te inspireren en motiveren. Bij de een lijkt het plaatje perfect te zijn. Opgeruimd huis, kind in de meest fab outfits en zelf straalt moederlief ook nog eens. We kijken maar al te graag naar dit type momfluencers. Want wie zwijmelt er nou niet graag weg bij het kijken naar mooie plaatjes? Stiekem een beetje om jaloers van te worden. Hoe krijgt zij haar haren zo mooi geföhnd? Waar scoort zij al die leuke outfits voor de kids? En je opent Google al meteen. *zoekt ‘chocoladebruin teddy bucket hat voor kids*

De andere momfluencer kiest dan weer voor meer zelfspot en humor. We kunnen niet ontkennen dat we hier niet van houden. Want zij bevestigen maar weer eens dat het leven, wijzelf en ook onze kinderen niet perfect zijn (ja, hoe gek het ook klinkt). Geen opgeruimd huis, zeurende kids en weinig tijd voor mommy zelf. ‘Embrace the chaos of life’ is het motto van dit type momfluencers. Om van beide typen influencers te kunnen genieten op Instagram heb ik heel wat momfluencers gekeurd. Degenen die door de keuring heen gekomen zijn heb ik natuurlijk op een rijtje voor jullie gezet! Welke ga jij als eerste volgen (of stalken)?

 1. @kaesutherland

Award voor het knapste dochtertje gaat naar... zucht, die lichte oogjes! En mama Kae mag er zelf ook absoluut zijn. Pretty faces! Ik denk overigens ook dat we haar de queen van pastels kunnen noemen, want wie rockt pasteltinten beter dan haar?

 1. @mathildegoehler

Deze mama van twee weet echt wat feed goals zijn. Hoe ze dit voor elkaar krijgt met een newborn? Who knows...Ik kan je wel verklappen dat ze in het echt even knap is als op haar Insta. Ik zag haar glowen op Ibiza!

 1. @eliseboers

Een nuchtere Nederlandse moeder van een tweeling. Ze is lekker down to earth, hilarisch en ook nog eens knap. En durft de chaos met kids eerlijk te laten zien. You go girl!

 1. @tialineker

Deze Londense blogger, die in de zomer een paar maanden op Ibiza bij haar zus vertoeft, is ook een kersverse moeder. Deze mommy heeft een geweldige stijl, en daar zal de kleine vast van mee profiteren. We love!

 1. @naomigenes

Neem een kijkje in het leven van deze knappe moeder, die samen met haar gezinnetje voor het werk van haar hubby naar Los Angeles verhuisd is. Naast leuke content met haar little girl laat ze ook de laatste fashion trends zien.

 1. @manontilstra & 7. @paulientilstra

De zusjes Tilstra. De knappe zusjes bedoel ik dan, want hoe pretty zijn ze? Deze hadden jullie waarschijnlijk al verwacht. Momfluencers uit eigen land supporten we natuurlijk ook. En deze zusjes met hun adorable kleintjes blijven een fave, toch?

 1. @jippheldoorn

Zin in een flinke dosis humor? Volg Jipp dan zeker. Deze jonge moeder van drie aka comedian spreekt gewoon de taal humor. Lachen gegarandeerd.

 1. @maikebeunk

Verwacht fashion content die een heuse inspiratie voor je zal zijn, zowel voor jezelf als voor je mini me. Deze te leuke kleding voor je mini showt ze op haar eigen kleine Pippa. En dat haar!

 1. @valerialipovetsky

Ik krijg maar geen genoeg van de hilarische reels van deze vrouw (met ontzettend lange benen). Zij weet dat het belangrijk is om jezelf niet te serieus te nemen in het leven. Naast haar hilarische reels gebruikt ze haar insta ook om tips en inspo te geven op het gebied van fashion, beauty en self-care.

 1. @imomsohard

De moeders achter I Mom So Hard zijn Kristin en Jen, die hun eigen comedy podcast hebben waarin allerlei herkenbare situaties in het leven van een moeder aan bod komen. Verwacht geen advies, maar gelach om slapeloze nachten, familievakanties en snot.

 1. @laviesanne

Ik denk dat deze moeder van twee, en binnenkort van drie, oprecht in het rijtje van de tien grappigste moeders in Nederland thuishoort. Pak je favo snacks, kruip op de bank en amuseer je met het kijken naar haar reels die o zo relatable zullen zijn.

 1. @kellycaresse

Ook deze pretty mom is weer in verwachting, van de vierde! Tevens is ze de eigenaar van de Kelly Caresse Club, een community voor vrouwen die op zoek zijn naar herkenning, positiviteit en vooral heel veel gezelligheid. O ja, zij vindt het ook heel belangrijk dat je vooral lekker jezelf bent. Amen!

 1. @nienkeplas

Het rijtje sluiten we uiteraard af met *tromgeroffel* Nienke Plas. Als je deze comedian / mom / vlogster / podcast maker nog niet volgde, meteen doen! Waarom zij zo leuk is? Omdat zij als geen ander weet wat zelfspot is.