Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
12x de meest originele zwangerschapsaankondigingen tijdens Valentijn!

12x de meest originele zwangerschapsaankondigingen tijdens Valentijn!

12x de meest originele zwangerschapsaankondigingen tijdens Valentijn!

Een zwangerschapsaankondiging

behoort ongetwijfeld tot een van de meest speciale momenten van je zwangerschap. Ik denk dat ik zelfs kan zeggen een van de meest mooie momenten van je leven. Sommigen van ons maken het één keer mee, terwijl anderen het twee, drie of misschien zelfs wel vier keer zullen aankondigen. En wanneer je het mooiste nieuws van je leven bekendmaakt aan dierbaren, wil je dat natuurlijk goed (lees: uitbundig, spectaculair, uniek) doen. Je wilt dit moment dan ook vastleggen op beeld. Je weet wel, voor later (en het liefst ook om mee te pronken op #insta).

Hoe dan ook, het moet een onvergetelijk moment zijn. En welk moment is er mooier om bekend te maken dat er een klein wondertje in jou groeit dan de dag waarop we de liefde vieren? Dan heb ik het natuurlijk over Valentijnsdag! Kun je alleen maar op de meest afgezaagde manieren komen om jouw zwangerschap bekend te maken? Geen paniek, wij helpen jou uit de brand met 12x de meest unieke zwangerschapsaankondigingen tijdens Valentijn!

 1. Sweet as Candy

Een doos vol met hartjes. Toepasselijker dan dit gaat het niet worden. Het gevoel dat het een jongetje gaat worden? Met blauw kan het natuurlijk ook.

 1. Scratch it

Een van mijn favorieten, want hoe origineel is deze? Vaak kunnen we de verleiding niet weerstaan om toch even te krassen (om na te gaan hoeveel korting we krijgen of hoeveel geld we gewonnen hebben, duh). In dit geval gaat het om de meest kostbare prijs die men maar kan winnen!

 1. Tulpen

Bloemen blijven romantisch, en om in Nederlandse sferen te blijven gaan we dan toch voor tulpen. Om het extra uniek te maken kiezen we voor een mix van verschillende kleuren tulpen.

Zwangerschapsaankondigingen ValentijnCraftyMotherFather, CraftyMotherFather & Pinterest ©

 1. Double the Love

Een onthulling met ballonnen blijft leuk, maar dan wel met een originele tekst. Double the love on Valentine’s Day!

 1. At the bottom...

Hiervoor heb je wel wat geduld nodig. Waarschijnlijk kan je vriendin of je moeder dat kopje thee maar niet snel genoeg opdrinken in jouw ogen. Wat een spanning!

 1. Vlinders

Inderdaad, die dierentuin aan vlinders is veranderd in een kleintje. Voeg er wat rozen aan toe en het is helemaal V-day proof.

Leukste zwangerschapsaankondigigen met ValentijnPinterest ©

 1. Baby love

Je zwangerschap aankondigen met een taart. Dat is origineel én lekker. Hier zal iedereen letterlijk en figuurlijk van smullen.

 1. Made with Love

Op de dag van de liefde vieren we de liefde, en dus ook alles wat met liefde gemaakt is, zoals jouw liefdesbaby.

 1. Did you say dessert or baby?

Wedden dat jouw moeder zich een hoedje zal schrikken wanneer ze aan het toetje wilt beginnen? Ik denk dat het ijs gesmolten zal zijn tegen de tijd dat ze weer verdergaat met het toetje...

 1. Bak ze maar

Dit is er een voor de liefhebbers van bakken. 1 hartje plus 1 hartje staat gelijk aan 4 hartjes!

 1. Liefdesrecept

Het recept liegt er niet om. Met knuffels, kusjes en liefde samen wordt er inderdaad nieuw leven gecreëerd.

 1. Big Sis

Wanneer er al een kleintje in het gezin aanwezig is, is het natuurlijk super leuk om hem of haar te gebruiken bij jouw zwangerschapsaankondiging. Cuteness overload!

12x de meest originele zwangerschapsaankondigingen tijdens Valentijn!Pinterest ©