Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Kosten pretecho: is een pretecho duur?

Kosten pretecho: is een pretecho duur?

Kosten pretecho: is een pretecho duur?

Een echo voor de fun! Het is altijd erg fijn en geruststellend om je baby nog een keer te bewonderen. En, om die schattige bewegingen te zien, in plaats van het alleen te voelen in de buik. Maar… wat kost een pretecho eigenlijk?

Kosten pretecho

Een pretecho is geen standaard of medische echo. Er worden geen metingen gedaan, maar het gaat puur om het plezier. Een pretecho is vooral heel erg leuk. Niet alleen voor jezelf en je partner maar ook voor familie, vrienden en andere kindjes. Tijdens de zwangerschap krijg je minimaal 2 à 3 echo’s, waaronder bijvoorbeeld de twintig-wekenecho. Met een pretecho kun je toch even tussendoor spieken in de buik. Er is niks fijners dan je kindje nog een keer bewonderen en het hartje zien kloppen. De kosten van een reguliere pretecho variëren nogal. Hoe de prijs wordt bepaald, ligt namelijk aan de echopraktijk, of je een 2D-, 3D- of 4D-echo laat maken en de hoeveelheid foto's en video's die je mee naar huis krijgt. Een simpele 2D-echo met zwartwit foto’s kun je laten maken vanaf €50. Voor een 4D-echo in kleur of een 3D-echo, betaal je al snel €100 tot €120.

Gemiddeld huur je de Babywatcher al vanaf 5 euro per echo!


Babywatcher, de pretecho voor thuis

Met de Babywatcher maak je zelf je eigen pretecho’s. Je kunt de baby waar én wanneer je maar wilt zien, op elk moment van de dag. En natuurlijk met wie je maar wilt. Bij een reguliere pretecho duurt de echo ongeveer een half uurtje. Als je de Babywatcher huurt, krijg je 3 echo’s per dag. Is je baby nog lekker aan het slapen of heeft de kleine even geen zin? Dan probeer je het later op de dag gewoon nog een keertje! De prijs van de Babywatcher ligt lager dan een reguliere pretecho. Gemiddeld huur je de Babywatcher al vanaf 5 euro per echo. Je kijkt meerdere keren per dag naar de baby, waardoor de prijs per echo lager ligt.

Wil je ook zo graag je kleintje ontmoeten? De Babywatcher huur je al vanaf €69 voor 3 dagen!


Zie je baby waar en wanneer je maar wilt.

Volg de ontwikkeling van je baby en mis nooit iets.

Deel een bijzonder moment en maak blijvende herinneringen met familie en geliefden.