Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
9 zwangerschapscadeaus die écht leuk zijn om te krijgen.

Kerstcadeaus voor zwangere vrouwen

Kerstcadeaus voor zwangere vrouwen

Wil jij jouw zwangere vrouw, vriendin, zus of collega echt verrassen deze Kerst, maar weet je nog niet wat je wil geven? Wij helpen je een handje! Bekijk de leukste kerstcadeaus voor zwangere vrouwen!

9 maanden dagboek

Met dit dagboek zal ze haar zwangerschap zeker nooit meer vergeten en kan ze alle bijzondere momenten opschrijven. Super leuk om later terug te lezen.

© Kidsdeco.nl

Comfy pyjama

De zwangere gaat, als het goed is, veel tijd doorbrengen op de bank en in huis. Geef een cute pyjama of comfy huispak, zodat zij thuis extra kan genieten.

© Pajamasets.co

Een grote knuffel

Een knuffel, niet voor de baby, maar voor haar. Een knuffel van iemand waar je van houdt, heeft vaak een speciale betekenis. En voor het slapen gaan, zal ze altijd even aan je denken.

© en.smallable.com

Sloffen

Als ze dan toch in huis blijft, dan is ze zeker blij als haar voeten lekker warm blijven. Schattige, zachte sloffen, om mee te bankhangen. Yep, dat vindt ze leuk.

© LuxeFinds.com

Samen Babywatchen

De Babywatcher mag niet ontbreken in dit lijstje. Met Kerst, samen met de hele familie, de kleine in de buik bewonderen. Zie je het al voor je?

© Babywatcher

Verzorgingsproducten

Heerlijke producten om beter te kunnen ontspannen en zichzelf te verwennen. Laat haar goed in haar vel zitten.

© rituals.com/

Een behandeling

Een zwangere vrouw, voelt zich niet altijd even aantrekkelijk. Ze vindt het heerlijk als er even wat aandacht aan haar wordt besteed. Een manicure of pedicure, een behandeling bij de schoonheidsspecialist, een zwangerschapsmassage. She’ll love it!

© Fashionably Kay

Even d´r tussenuit

Even ontsnappen van het drukke leven en een laatste keer met z´n tweetjes weg voor een weekend of een paar daagjes. Bekijk leuke babymoonbestemmingen.

© travelandextra.com

Kleding!

Niks past haar nog. Wil jij haar blij verrassen, geef dan een item voor in de kledingkast die nu past, maar ook nog na de bevalling. Denk bijv. aan een strakke jurk die nadruk legt op de ronde buik of juist een groot, lang truitje of baggy sweater.

© www.fashionasalifestyle.com

Bekijk andere superleuke zwangerschapscadeaus!