Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Ik ga naar het strand met mijn baby en neem mee...

Ik ga naar het strand met mijn baby en neem mee...

Ik ga naar het strand met mijn baby en neem mee...

Het is eindelijk zover: de Nederlandse zomer. Ja, het is altijd maar de vraag of die zich laat zien of dat we meteen van de lente naar de herfst overgaan. Maar na maanden klagen over slecht weer mogen we dan nu echt genieten van tropische temperaturen. Voor liefhebbers van de hitte is het een automatisme om meteen de autosleutels van het haakje in de berging te grissen en naar het strand te rijden. Tijd om te bakken!

Hoewel het niet te betwisten valt dat de warmte voor velen als een (zeer sterk) magneet werkt, zijn er toch genoeg mensen die de koelte liever opzoeken. En terecht, want niet iedereen kan even goed tegen de hitte. Denk hierbij aan ouderen, maar ook aan baby’s, die nog niet veel zon gezien hebben. Neem jij jouw kleine spruit mee naar het strand? Haal dan de grootste tas die je hebt uit de kast en vul die (en de achterbak van je auto) met heel wat beach essentials voor jouw kleine! Bang dat je iets belangrijks vergeet? Houd onderstaand lijstje dan zeker bij de hand tijdens het inpakken. En daarna: Vamos a la playa!

 1. Zonnebrandcrème

Natuurlijk komt een goede zonnebrandcrème op de eerste plek, want die mag je absoluut niet vergeten! Blootstelling aan de zon (met mate) is voor jouw kleintje geen probleem, mits hij of zij goed beschermd is. Deze SPF50 zonnebrandcrème van Naïf beschermt het velletje van jouw mini me tegen UVA- en UVB-straling en bevat geen minerale oliën, parabenen en siliconen. En ja, deze crème is ook vriendelijk voor de oceaan. Wel zo fijn als je erin wilt blijven zwemmen op stranddagen als deze!

Zonnebrand crème voor baby & kids - €21,95

 1. Zonnehoed en zwempet

Bescherm het bolletje (en nekje) van jouw baby door een schattige zonnehoed of zwempet voor hem of haar aan te schaffen. Zo brandt de zon tenminste niet direct op het hoofdje van jouw kleine. En wedden dat jij er ook nog eens plezier aan hebt om een fashionable exemplaar uit te zoeken?

Zonnehoed - €5,99

Omkeerbaar zonnehoedje - €9,99

 1. Zonnebril

Iedereen kent het wel. Met je ogen knijpen omdat de zon zo fel in je ogen schijnt en je geen zonnebril bij je hebt. Met als resultaat: tranende ogen. Bespaar je baby dit door een beschermende zonnebril mee te nemen in jullie strandtas.

Kinderzonnebril - €21,95

Zonnebril incl. touwtje - €15,95

 1. Zwemkleding

Vergeet naast je eigen zwemkleding ook niet een badpak, bikini of zwembroekje voor jouw mini me in te pakken. Als je voor optimale bescherming tegen UV-straling wilt kiezen, is een zwempakje ook een goede optie. Te schattig in dat kleine formaat, toch?

Set badpakken - €19,99

Set zwemshorts - €17,99

Swim outfit - €24,-

Swimsuit - €24,-

 1. Parasol

Hoezeer jouw kleine de zon op deze leeftijd al adoreert, het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw baby de schaduw regelmatig op zoekt. Hoe je dat doet? Neem een parasol mee!

Parasol - €39,95 (parasolvoet niet inbegrepen)

 1. Picknickdeken

Met een baby naar het strand gaan betekent nou eenmaal dat je veel spullen met je meesleurt. Wil je het strand aan het einde van de dag zandvrij (zo ver als dat kan) verlaten? Zorg er dan voor dat een picknickdeken één van die spullen is die je meesleurt, zodat je al het ander daarop kwijt kunt. Trust us, een strand- of badlaken is echt te klein.

Picknickkleed - €39,95

 1. Gevulde koelbox

Grote kans dat er gezellige strandtentjes op slechts een paar meter van jullie deken liggen. Toch is het met kleine kids altijd een goed idee om zelf een goed gevulde koelbox met hapjes en drankjes mee te nemen. En met dit stijlvolle exemplaar is dat zeker geen straf.

Koelbox - €39,99

 1. Speelgoed

Een hele dag alleen maar stilliggen, daar wordt niemand blij van. Zo ook jouw baby niet. Gooi die tas daarom ook maar vol met speeltjes voor op het strand. Met een emmertje, schepjes en zandvormpjes kom je al heel ver. Laat de wedstrijd zandkastelen bouwen maar beginnen, en neem het samen met je kleine op tegen de andere gezinnen.

Zandvormpjes - €14,-

Zandschepje - €10,-

Strandemmertje - €17,-

 1. Luiertas

Ja, we weten het, het is een horrorscenario als je deze vergeten bent. Laten we het zo stellen, dan kun je simpelweg omkeren en terug naar huis gaan. Daarom nog één keer: vergeet een goed gevulde luiertas, inclusief voldoende zwemluiers en babydoekjes, absoluut niet!

Luiertas - €59,95

 1. Reisbedje

Wil je jouw baby even een dutje laten doen op het strand? Dat kan als je een reisbedje meeneemt, aangezien je deze ontzettend snel in en uit kunt vouwen. Vaak zijn reisbedjes ook voorzien van een muggennet, waardoor jouw kleine niet lastiggevallen kan worden door muggen tijdens zijn of haar reis naar dromenland. Let er wel altijd op dat dit reisbedje in de schaduw staat.

Reisbedje - €39,95

 1. Strandtent

Niet alleen fijn voor de kleine, maar ook voor jou: een tent die bescherming biedt tegen UV-straling. Ideaal voor de momenten waarop jullie de zon zat zijn en schaduw maar al te welkom is.

Pop up strandtent - €44,95 €29,95

 1. Zwembandjes

Je mini me voor het eerst aan zeewater laten wennen? Dan zijn zwembandjes een must. En jouw aandachtige blik natuurlijk ;)

Zwembandjes panter - €7,98 €6,38

 1. Hydrofieldoeken

Na een eerste ontmoeting met het zeewater komt een hydrofieldoek goed van pas. Het absorberende vermogen en de zachte kenmerken van deze doeken zorgen ervoor dat jouw baby binnen no time weer droog én warm is.

Hydrofieldoek - €10,- €7,-