Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
HEBBEN: de gezelligste en heerlijkste geurkaarsen!

HEBBEN: de gezelligste en heerlijkste geurkaarsen!

HEBBEN: de gezelligste en heerlijkste geurkaarsen!

Ligt het aan het feit dat ik een enorme koukleum ben en eigenlijk in een warm land thuishoor, of is het echt zo dat je inmiddels niet meer zonder jas de deur uit kunt? Terwijl we een tijdje geleden nog klaagden over de hitte die maar te lang aanhield, hebben we die regenbuien en de herfsttemperaturen nu ook alweer gezien. Been there, done that. Maar goed, aangezien deze kou nog wel een tijdje zal aanhouden moeten we de dekentjes maar uit de kast halen, dikke truien aantrekken en...de kaarsjes aansteken. Naast gezelligheid (en een manier om je handen te warmen, voor de echte koukleumen onder ons) voorzien geurkaarsen de kamer ook van een heerlijk luchtje. Tijd om nieuwe geurkaarsen te scoren? Scroll dan snel verder!

  1. Woodwick Fireside Au Coin Du Feu

Geen openhaard in huis? Dat is geen probleem, want deze Woodwick geurkaars is een prima alternatief. De geurkaarsen van Woodwick staan namelijk bekend om hun knisperend geluid. En laat de geur van deze kaars, een heerlijke combinatie van amber, vetiver en musk, nou ook nog eens bijdragen aan dat ultieme haardvuur gevoel. Precies wat je nodig hebt op koude herfstdagen.

€26,90

  1. H&M Sublime Patchouli geurkaars

Liefhebber van patchouli? Dan zou je je kaarsencollectie zeker moeten uitbreiden met deze geurkaars van H&M. Ik kan er mijn neus persoonlijk niet van af houden, zo heerlijk is ‘ie.

€12,99

  1. L’AIMÉ geurkaars

Op zoek naar een persoonlijke geurkaars? Dan ben je bij L’AIMÉ aan het goede adres. Dit geurkaarsenmerk is ontstaan vanuit het idee dat het branden van een kaarsje voor de mensen om je heen symbool staat voor vier prachtige waarden: liefde, hoop, warmte en licht. Zo verkopen ze voor iedere gelegenheid wel een geurkaars, en kun je hierbij uit drie geuren en drie kleuren kiezen. We love!

€49,95

  1. Rituals Imperial Rose geurkaars

We kunnen er niet omheen: de producten van Rituals zijn blijvertjes. De kans is dan ook groot dat er ooit al eens een product van Rituals op je badkamerplankje heeft gestaan. Heb je een zwakke plek voor rozengeur? Dan staat jouw naam ongetwijfeld op deze geurkaars geschreven.

€32,50

  1. Diptyque Ambre geurkaars

Die esthetische kaarsen die je zo vaak op Instagram tegenkomt? Dat zijn waarschijnlijk de exemplaren van het Franse merk Diptyque. Deze kaars met het aroma van amber gris is een genot voor de neus, maar zeker ook een lust voor het oog. Een echte eyecatcher in je interieur!

€54,-

  1. Vrouwenlichaam geurkaars

Dat kaarsen in een aparte vorm nu helemaal trendy zijn, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Daar waar het begon met de bubble candle (weet je wel, die kaarsen met bolletjes die in rijtjes op elkaar gestapeld waren), worden deze kaarsen nu in de gekste vormen gemaakt. Knopen, teddybeertjes en zo ook het vrouwenlichaam. Een pluspunt is dat je zelf de geur van deze kaars kunt kiezen. Dat kan dus sowieso niet misgaan.

€11,99

  1. MANGO Fig Leaf geurkaars

Een kaars die zijn geur voor zich laat spreken, en eenvoudig in design is? Dan heb je een goede optie te pakken met deze Fig Leaf geurkaars van MANGO. Dit exemplaar wordt gekenmerkt door topnoten van vijg. Perfecte toevoeging in een minimalistisch interieur!

€19,99

  1. Me & Mats Tin You Tigra geurkaars

Hoe schattig is dit geurkaarsje met luipaard van Me & Mats? De combinatie van citrus, patchouli en watermeloen zullen voor een heerlijk luchtje in jouw woonkamer (of slaapkamer of whatever) zorgen. Een pluspunt is dat de kaars met deksel geleverd wordt.

€12,99

  1. Zusss bamboe geurkaars

Een heerlijke geurkaars voor een mooi prijsje, dat is deze geurkaars van Zusss. Laat dit kaarsje branden en geniet van de geur van bamboe. En dat gouden hartje maakt het natuurlijk af.

€5,95

  1. Jo Malone Pomegranate Noir geurkaars

Nog zo’n merk dat bekend staat om z’n geurkaarsen is Jo Malone. Deze Pomegranate Noir geurkaars is bij kaarsenliefhebbers bekend vanwege de aroma’s van granaatappelen, frambozen, roze peper en kruidige houtnoten. Ook wanneer je deze kaars hebt opgebrand zal hij nog prima als decoratie op dat ene tafeltje gebruikt kunnen worden.

€57,-

Producten