Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Babywatcher echo met de familie

Een stralende familie dankzij de Babywatcher

Een stralende familie dankzij de Babywatcher

Evie was één van de gelukkigen en mocht via Mamaplaats de Babywatcher thuis testen. Zij, en nog vier andere mama's-to-be, testten de volgende onderdelen van de Babywatcher: ervaring, gebruiksgemak, kwaliteit echo.

"Zo leuk! Elke keer als we ons kindje zagen trappen, voelde ik het schopje ook echt van binnen!"

Even voorstellen...

Mijn naam is Evie en ik woon in Tilburg. Samen met mijn man en 3 hondjes verwachten wij nu ons eerste kindje. Ik ga de Babywatcher gedurende twee weken testen en heb er zin in!

Eerste indruk

Ik heb de Babywatcher al vaker voorbij zien komen op social media. Ik zou het liefst heel de dag lang alleen maar in mijn buik kijken wat mijn kleintje aan het doen is en hoe hij er bij ligt. Met de Babywatcher kun je vanuit huis daadwerkelijk ‘even kijken’ hoe het er daarbinnen aan toe gaat. Hoe leuk is dat! Ik ben ook erg benieuwd naar de kwaliteit van de Babywatcher en hoe het is om zelf een echo te maken. Ik neem aan dat het best ingewikkeld kan zijn, als je niet goed weet waar je naar zit te kijken. Alleen al het feit dat je lekker vanuit huis in je vertrouwde omgeving een kijkje in je buik kunt nemen, vind ik een groot voordeel. Daarnaast is het heel leuk dat je op deze manier je vrienden en familie mee kunt laten genieten in real life. Normaliter zien ze alleen achteraf een foto van de echo en nu kunnen ze er ook bij zijn! Wat ik het leukste aan de Babywatcher vind, is dat je op een moment dat het jou uitkomt naar je kleintje kunt kijken. Tijdens je zwangerschap kun je soms erg onzeker zijn of alles wel goed gaat met je baby. Zeker in het begin als je je kleintje nog niet voelt bewegen kun je je afvragen hoe het daarbinnen gaat. De groei gaat zo snel en elke week verandert er weer enorm veel. Het is daarom super leuk om naar je kleintje te kunnen kijken en dan duurt het wachten enorm lang tussen de echo’s.

Mijn mening

Het apparaat is erg gemakkelijk in gebruik en het is super bijzonder om samen met je naasten in een privé omgeving te kunnen genieten van je baby. De kwaliteit en ervaring voldoen absoluut aan mijn verwachtingen. Voorheen had ik de Babywatcher al af en toe voorbij zien komen op social media. Het leek me super gaaf om dit apparaat thuis te kunnen gebruiken. Echter vond ik de prijs heel hoog en heb ik daarom besloten om de Babywatcher niet te huren. In de toekomst zou ik het super leuk vinden om de Babywatcher nog eens te kunnen gebruiken, maar dat zal ik niet doen met de huidige huurprijs. Ik zou de Babywatcher aanraden omdat het een erg bijzondere ervaring is om vanuit huis zelfstandig te kunnen kijken naar je baby. Wel zou ik er bij vertellen dat het beeld kwaliteit niet zo goed is als bij de verloskundige.

Gebruik

Ik vond het erg bijzonder om de Babywatcher te mogen gebruiken. Het was even zoeken naar de juiste wijze van gebruik maar dat is niet meer dan logisch. Het beeld is niet zo helder dat je de contouren heel duidelijk kunt zien, maar ik kan ook zeker niet zeggen dat het tegen viel! Ons kleintje was duidelijk in beeld en we konden goed zien wat hij aan het uitspoken was. Wat ook erg grappig was: elke keer als we ons kindje zagen trappen, voelde ik het schopje ook echt van binnen! Mijn man en ik hebben samen met zijn tweeën op de bank als eerste de Babywatcher gebruikt. Daarna zijn we ook nog naar familie gegaan om daar de familie mee te laten genieten. Wat ik vooral erg bijzonder vond was dat mijn man bij mij de echo kon afnemen. Lekker naast elkaar op de bank en hij met het apparaat zoekend naar ons kleintje. Dat is iets wat je natuurlijk anders echt niet mee maakt! Daarnaast vond ik het ook erg mooi om de reacties van mijn familie te zien toen we bij hen met de echo bezig waren. Ze genoten er echt van! Het voegt echt iets toe aan het gevoel en de ervaring om de echo te kunnen delen. Ik zag mijn familie stralen tijdens de echo en dat is heel bijzonder. Ik was erg benieuwd naar de ervaring en de kwaliteit van het apparaat. Ik had niet verwacht dat het beeld heel duidelijk zou zijn en dat was ook niet zo. Echter vond ik wel dat je toch goed kon zien waar je naar keek en voldeed het wat dat betreft aan mijn verwachtingen. Wellicht wordt het beeld nog duidelijker als er een scherm op aangesloten wordt met hoge beeldresolutie. Er staat bij de tips dat je de laptop met HDMI op groot scherm kunt aansluiten maar er zit helemaal geen HDMI aansluiting in de laptop.