Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dit zijn ze: de leukste schoencadeautjes onder de €10!

Dit zijn ze: de leukste schoencadeautjes onder de €10!

Dit zijn ze: de leukste schoencadeautjes onder de €10!

Sinterklaas is weer bijna in het land! Die goeie Sint heeft zijn paradijsje in Spanje tijdelijk gedag gezegd om de kindjes in Nederland weer te verrassen. Nou ja, dat is natuurlijk het verhaaltje dat de kids te horen krijgen. Iets wat de kids ook weten is dat de aankomst van de Sint in het land betekent dat ze hun schoentje weer mogen zetten, en dat Sinterklaas deze dan met een cadeautje zal vullen. Als ze lief zijn tenminste. Behorende tot de ‘oudere’ bevolking van Nederland – geen zorgen, we bedoelen alleen maar in vergelijking met kids – weten wij natuurlijk dat het aan mama- en papalief is om weer met ideetjes te komen voor leuke schoencadeautjes. Eerlijk is eerlijk, aan de Sint heb je niets wanneer je hem nodig hebt voor cadeau-inspiratie, hij is er puur voor de show ;) Deze blog, daarentegen, zit wél boordevol inspiratie. Yes, maak kennis met de 10 leukste schoencadeautjes onder de €10!

Inspiratie schoencadeautjes

  1. Pompon dieren knutselen

Creatief bezig zijn? Daar zijn kids dol op. En al helemaal wanneer knutselen gelijk staat aan het creëren van een fluffy buikje voor schattige diertjes. Geef ze eens ongelijk...

€4,-

  1. Punnikset

Nog een schoencadeautje met hoog knutselgehalte. Dit punniksetje bevat een haaknaald, punnikpoppetje, wol en wat instructies. Ook niet onbelangrijk, zeker wanneer jij het punniken zelf verleerd bent. Misschien krijg je er later wel een mooie gepunnikte sjaal voor terug ;)

€7,50

  1. Kwartetspel dieren van Fiep Westendorp

Een cadeautje waar het hele gezin van mag genieten? Dan is een kaartspel wel zo leuk om te geven! Dit kwartetspel bevat ook nog eens prachtige illustraties van Fiep Westendorp. En dat voor een klein en fijn prijsje.

€4,99 €3,99

  1. Kleur je eigen vlieger

Kleuren doen ze sowieso al graag. Maar kleuren met een doel is natuurlijk nog leuker. Inkleuren maar en daarna lekker met je eigen vlieger naar buiten!

€2,99

  1. Stickervel

Hoe je die vlieger nog origineler kunt maken? Met behulp van stickers natuurlijk. Waarschijnlijk komen jullie al een heel eind met dit stickervel dat maar liefst 160 stickers bevat.

€2,95

  1. Bal

Hoe je de aandacht van kids kunt trekken? Door all things shiny and bright. En dat zijn deze ballen zeker. Zo krijg je de kids ook aan het bewegen: gezellig een balletje overgooien!

€1,99

  1. Badstiften met sponsje

Dit is er een voor de kids die niet graag in bad gaan. Want wat je dan nodig hebt, is een goede afleidingsstrategie. Bijvoorbeeld in de vorm van deze badstiftjes met spons, waarmee jouw mini een kunstwerkje kan maken in bad of op de tegels. Zit het badderen erop? Dan veeg je het kunstwerkje gemakkelijk weg met het sponsje. Maar de kans zit er dik in dat baddertijd behoorlijk lang gaat worden...

€7,95

  1. Puglicious kinderspel

Een spel met een schattig en klein hondje? Waarschijnlijk denken kids dan: tell me more. Deze mopshondspuppy heeft grote honger en moet gevoerd worden. De spelers mogen om de beurt snoepjes stapelen op de neus van de mopshond. Om te zien hoeveel het hondje kan eten, kunnen ze op zijn pootje drukken. Vangt het hondje de snoepjes? Dan heb jij recht op de snoepjes! En zoals je wel al had gedacht is degene met de meeste snoepjes aan het einde de grote winnaar.

€7,98

  1. Houten inlegpuzzel

Ja hoor, weer een cadeautje dat met dieren te maken heeft. Maar dat is juist goed, want dan is de kans dat het cadeautje in de smaak valt redelijk groot. Deze inlegpuzzel heeft ook nog eens heel wat voordelen: de motoriek en oog-handcoördinatie wordt getraind én het probleemoplossend denken van kinderen wordt getriggerd. En dat allemaal spelenderwijs natuurlijk, wat het voor jouw kindje fun maakt!

€5,-

  1. Gleemerz Babies

Een knuffel die geluidjes maakt, een multicolor staart heeft en waarvan het buikje licht geeft? Gegarandeerd de droom van ieder kind.

€4,98