LaLieLoe - Born to be Wild
Dit zijn ze: de leukste babybadjes on earth!

Dit zijn ze: de leukste babybadjes on earth!

Dit zijn ze: de leukste babybadjes on earth!

Dol op een halfuurtje - of misschien wel een uurtje, mag ook eerlijk gezegd worden - badderen in de badkuip? Guilty. Zoals waarschijnlijk de meesten onder ons wel. Met een kleine die al je aandacht opeist ben je het ongetwijfeld nog wel meer gaan waarderen: even relaxen terwijl Daddy Cool een oogje in het zeil houdt in de babykamer. Maar waar komt die voorliefde voor badderen vandaan? Misschien heeft dat wel iets te maken met al die keren dat je vroeger zelf als baby heerlijk gebadderd hebt in zo’n klein babybadje. En het beeldige design van die babybadjes? Dat heeft waarschijnlijk ook wel zijn steentje bijgedragen aan die voorliefde. Want oh my, wat scoren babybadjes hoog op cuteness. Geen zin om uren op Google te spenderen om de leukste babybadjes te vinden en te vergelijken? Niet nodig, want je vindt ze hieronder ;)

1. Luma Spikkels Bad Lila

Ja, dit is dus wat we bedoelen. Douze points voor design. Over het comfort van dit babybadje hoef je je ook geen zorgen te maken, want dit badje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevat een geïntegreerd zitvlak. En ja, over de kleur gesproken: daar word je instantly blij van. En jouw baby waarschijnlijk ook!

Wehkamp - €24,99

2. Tummy Tub

De fameuze Tubby Tub kon natuurlijk ook niet ontbreken. En eerlijk is eerlijk, dit babybadje (of beter gezegd wasemmer) is niet voor niets zo populair. Er bestaat waarschijnlijk geen fijnere manier voor jouw mini om te badderen, aangezien badderen in de Tummy Tub jouw baby aan de baarmoeder doet denken. Het warme water, dat lekker lang warm zal blijven vanwege het minimale wateroppervlak, en de vorm van het badje zorgen voor dit vertrouwde gevoel. Bovendien is de Tummy Tub in meerdere kleuren verkrijgbaar, waaronder roze en blauw, maar ook groen. Ideaal wanneer jij een liefhebber van genderneutrale babyspullen bent ;)

Baby-dump - €24,95

3. We-Too 4-Delige Badset Black / Olive Grey

Altijd al gedroomd van een babybad met een ultrastrak design? Dan heb je hem nu gevonden. Dit exemplaar is wel wat prijziger, maar je schaft het dan ook meteen aan met allerlei ditjes en datjes: een badstandaard, een verwijderbaar badzitje en een afvoerslang. Oh ja, het badje is ook nog eens dubbelwandig en voorzien van een warmtegevoelige badstop: de kleur van de badstop zal wit of blauw zijn, afhankelijk van de warmte van het water. Zo weet je meteen of het water nog warm genoeg voor jouw mini is. Wat zouden we moeten zonder al die hulpmiddeltjes? Ja, die zijn je beste vrienden deze dagen!

Babypark - €139,99

4. Bébé-Jou Badje Sense Copper

Gaat je hart sneller kloppen van babyspullen in aardetinten? Dan zal dit babybadje in koperkleur waarschijnlijk hetzelfde effect hebben. Dit babybadje wordt ook geleverd met een badstop. Vind jij de tijd die het kost om het badje leeg te laten lopen verloren tijd? Dan is het een aanrader om de Bébé-Jou afvoerslang sense mee te bestellen!

Prenatal - €27,99

5. We-Too Bad Old Blue

Op zoek naar een babybad dat je wat langer door kunt blijven gebruiken (en hierdoor niet al te snel geld hoeft uit te geven aan een nieuwe)? Dan is dit dubbelwandige We-Too badje een fijne optie, aangezien dit badje wat groter is en hij dus ook nog geschikt is wanneer jouw mini al iets groter is. Was dat een applausje daar op de achtergrond? Ja, waarschijnlijk jouw bankrekening die erg blij is met deze spaarzame keuze ;)

Babypark - €59,99

6. Thermobad Bébé-Jou Rainbow Sky

Wat dit badje zo special maakt? Dat het voorzien is van twee geïntegreerde zeeppompjes! Geen geklungel meer met losse zeeppompjes terwijl je jouw baby ook nog eens in de gaten moet houden – om te voorkomen dat de badkamer omgetoverd wordt tot een waterballet. Het badje wordt ook geleverd met een badstop met waterthermometer en een veilig afvoersysteem. Daar hoef je niet lang over na te denken, toch?

Van Asten Superstore - €39,99

7. Lättsam Babybadje

Iets te enthousiast geweest met de overige babyspullen, en daarom op zoek naar een budget babybadje? Je weet dat Ikea je dan nooit teleurstelt. Dit portemonnee-vriendelijk badje van Ikea heeft afgeronde randen, om ongelukjes – zowel bij jong als oud – te voorkomen. Oh ja, het heeft ook een antisliponderkant. Safety first!

Ikea - €8,99

8. Munchkin White Opblaasbaar Babybadje

Wil jij de fun-factor van de baddertijd van jouw mini écht optimaliseren? Dat begrijpen we. En daar kan deze opblaasbare badeend goed bij helpen. Geloof ons, leuker dan dit gaat het gewoon niet worden. Deze badeend is voorzien van een anti-slipbodem, een voorgevormde hoofdsteun en een warmte-indicator. Meer heb je niet nodig.

Bol.com - €22,99

Shnuggle Bad Navy

Maak de optelsom van een Tummy Tub en een babybadje, en je krijgt een Shnuggle babybadje. Oftewel een babybadje dat zowel voor ouders als voor de baby zelf comfortabel en praktisch is. De Shnuggle is namelijk voorzien van een hoge en zachte rugleuning en een verhoging in de bodem. Aan extra grip is ook gedacht, want de ruimte bij de voetjes is verstevigd met rubber. Ja, dit badje schreeuwt “comfort”!

Shnuggle - €44,99

  1. Stokke Flexi Bath Transparant Blue

Te weinig ruimte om spullen op te bergen? Begrijpelijk, met al die babyspullen heb je bijna een extra berging nodig. Of staat er een vacay met de kleine op de planning? Dan komt een opvouwbaar babybadje heel goed van pas, zoals deze variant van Stokke. Een ander pluspunt is dat je dit badje ook nog kunt blijven gebruiken wanneer jouw mini al iets ouder is; het badje is geschikt voor kids tot 4 jaar. Ruimtebesparend en geldbesparend, kom maar door!

Babypark - €48,99