Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding!

Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding!

Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding!

Is het zover...

dat het grootste gedeelte van jouw kleding je niet meer past? Of in ieder geval niet meer comfortabel zit? Iedere zwangere vrouw maakt dit op een gegeven moment in haar zwangerschap mee. De een ervaart dit misschien al aan het einde van het eerste trimester, terwijl de ander pas halverwege het tweede trimester moeite krijgt met het uitzoeken van een comfortabele outfit in haar kledingkast. Het eerste kledingstuk dat waarschijnlijk niet meer lekker zit, is een broek. Niet gek natuurlijk, vanwege jouw groeiende buik. Wanneer het ook gebeurt, dit moment betekent dat je moet toegeven aan het shoppen van zwangerschapskleding. Misschien begin je hierbij te zuchten, omdat je bang bent dat je nu geen chique outfit meer aan kunt naar dat ene diner, of dat je je favo model jeans niet meer kunt dragen. Niets is minder waar! Laat mij uitleggen waarom.

Wat te dragen tijdens jouw zwangerschap?

Als je aan positiekleding denkt, denk je waarschijnlijk niet aan de hipste kleding. En hoewel je vroeger wellicht gelijk had, kan ik je nu gelukkig vertellen dat je het mis hebt. Steeds meer trendy webshops en winkels voegen een maternity lijn toe aan hun collectie om ook mommies to be te voorzien van prachtige kleding. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Daarnaast is het misschien zo dat sommige kledingstukken uit jouw oude garderobe nog passen. Denk hierbij aan oversized items (gelukkig maar dat oversized kledingstukken nu helemaal on-trend zijn!). Dan hoef je geen compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, maar kun je je positiekleding combineren met oude kleding. En, een gouden tip bij het shoppen van zwangerschapskleding: shop de kleding in jouw eigen maat. Vind je dit gek klinken? Ga maar eens voor een passessie naar de winkel, dan kun je zien dat dit in de meeste gevallen klopt ;)

Geen idee welke webshops en winkels die prachtige zwangerschapskleding verkopen? Hieronder vind je 6 webshops en winkels met een uitgebreid aanbod aan schitterende positiekleding. De kleding van deze webshops vormt het ultieme bewijs dat je niet hoeft in te leveren aan stijl als je zwanger bent. Ik weet zeker dat jouw niet-zwangere vriendinnen jou zullen vragen of deze kleding ook bestaat in een niet-positiekleding variant. En dat is precies wat we willen!

Tips op het gebied van webshops en winkels voor positiekleding

  1. H&M (webshop + winkel)
Moeite om fashionable broeken te vinden die je comfortabel kunt dragen tijdens je zwangerschap? Wij snappen het natuurlijk dat je nog steeds trendy jeans en broeken wilt dragen. Zoek niet verder, want bij H&M scoor je te leuke jeans en andere broeken.
Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding! h&m

1. Mama jeans, €39,99 H&M, 2. Mama broek met splitten, €19,99 H&M, 3. Mama skinny jeans, €29,99 H&M

  1. ASOS (webshop)
Heb jij binnenkort een bruiloft, of een chic diner, en ben je daarvoor op zoek naar een fancy outfit? ASOS MATERNITY heeft prachtige rokken en jurken in de collectie, waar je U tegen zegt.
Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding! Asos

1. Midi jurk, €48,- ASOS, 2. Midi rok satijn, €30,- ASOS, 3. Midi rok saliegroen, €32,99 ASOS

  1. Mamalicious (webshop)
Op zoek naar een jurk, maar ook naar een tussenjas en een pyjama? Deze allround webshop heeft het allemaal. Yes, de vrouwen achter deze webshop begrijpen als geen ander dat je er als mommy to be nog steeds fashionable en stylish wilt uitzien. We love!
Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding! Mamalicious

1. Zwangerschapsjurk Misted Yellow, €99,99 Mamalicious, 2. Zwangerschapsjasje, €22,45 Mamalicious, 3. Zwangerschapspyjama, €22,45 Mamalicious

  1. ONLY (webshop + winkel)

ONLY is dé place to be voor zwangerschapskleding als jij van fijne basics en simpele kleding zonder gekke printjes en kleuren houdt. En laten we eerlijk zijn, goede basics hebben we eigenlijk allemaal nodig, toch?

Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding Only1. Mama jeans ecru, €44,99 ONLY, 2. Mama gestreept overhemd, €39,99 ONLY, 3. Mama kanten jurk, €49,99 ONLY

  1. Pretty Little Thing (webshop)
Ik kan je vertellen dat PLT de laatste trends op het gebied van mode heeft, en dan ook nog eens voor pregnant ladies. Een mooie oversized blazer, nette pantalon, of een leren broek? PLT to the rescue.
Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding! Pretty Little Thing

1. Faux leather shorts, €8,40 Pretty Little Thing, 2. Oversized blazer, €53,20 Pretty Little Thing, 3. Cargo broek, €21,- Pretty Little Thing

  1. Boohoo (webshop)

Net als bij PLT scoor je bij Boohoo trendy zwangerschapskleding voor fijne prijsjes. Jij blij, en je portemonnee blij.

Dit zijn de leukste webshops en winkels voor zwangerschapskleding! Boohoo1. Wrap over blazer jurk, €18,75 Boohoo, 2. Midi jurk, €18,75 Boohoo, 3. Wrap top, €13,50 Boohoo