Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dit hilarische Instagram account wil je volgen!

Dit hilarische Instagram account wil je volgen!

Dit hilarische Instagram account wil je volgen!

Dit hilarische Instagram account moét, nee wíl je echt volgen.

Spoiler alert: het heeft met Barbie te maken, maar dan wel met een geweldige kant die je nog nooit eerder van haar hebt gezien. Een kant die wij stiekem veel leuker vinden en waar we ons veel meer in herkennen!

Deze shout out is niet helemaal uit de lucht komen vallen, het is namelijk Internationale Barbie Dag. Ja hoor: er is er een jarig, hoera, hoera! Vandaag mag Barbie maar liefst 63 kaarsjes uitblazen. Ja, Barbie is echt al zoveel jaren onder ons. Op de American International Toy Fair in New York werd ze op 9 maart 1959 in het leven geroepen. Een groot gedeelte van ons is waarschijnlijk met deze blondine opgegroeid (met meerdere exemplaren wellicht), want als klein meisje speelden we maar al te graag met haar. Die goede vriendin die ze was. Samen dress-up spelen, en niet te vergeten: flirten met Ken.

Inmiddels is Barbie zo populair, dat haar diversiteit er ook op vooruit gegaan is. Barbie is er namelijk in alle soorten, maten en kleuren. En dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Eén ding is wel hetzelfde gebleven: Barbie ziet er keer op keer goed uit. Uiterlijke verzorging is altijd een prioriteit voor haar geweest, en dit heeft jou als klein meisje misschien zelfs geïnspireerd om hier ook een prioriteit van te maken.

Als jij een echte Barbie-liefhebber was (of bent, dat kan natuurlijk ook), dan maak ik je waarschijnlijk heel blij door te zeggen dat Barbie een Insta-account heeft (@trophywifebarbie). Ik moet je wel waarschuwen, want je zult op dit account een andere versie van Barbie leren kennen, ondanks wat de Insta-naam doet suggereren. Verwacht geen perfecte plaatjes, maar juist content die 100% eerlijk is, en relatable. Oke, misschien wordt er soms een beetje overdreven, maar dat kunnen we wel waarderen. Het doel van dit briljante account is dan ook om te laten zien wat échte vrouwen zijn en heel wat taboes rondom vrouwen te doorbreken. Hieronder hebben we acht hilarische posts op een rijtje gezet om Barbie te eren op haar verjaardag. Maar voel je natuurlijk vrij om Barbie te gaan volgen om geen enkele post van haar te missen!

Saggy Boobs

Do we need to say more? ;-)

That Time of the Month

Tijd om het taboe te doorbreken. Want we worden het allemaal: ongesteld! En we kennen allemaal de struggle van het niezen tijdens de menstruatie. Iets wat we zeker niet missen tijdens onze zwangerschap!


The Perfect Girlfriend

De perfecte vrouw, de perfecte vriendin? Wat is dat? Emotional baggage, dat kennen we daarentegen wel.


Easter Eggs

Misschien heb je stiekem al gesnoept van de paaseitjes, misschien ook niet. Maar in ieder geval weet je nu hoe paaseitjes gemaakt worden.

Body Goals

Yes, dit kunnen we ook alleen maar aanmoedigen. Let’s normalize all bodies!

Love for jumpsuits

Ze zijn zo onhandig, maar toch houden we er zo van. Dan heb ik het natuurlijk over jumpsuits.

Smile

Wanneer mensen je vertellen dat je lachend door het leven moet gaan, maar je al nachten nauwelijks hebt geslapen door le baby.


Ready for Summer

Ben jij ook zo klaar met de winter, net zoals Barbie? Want laten we eerlijk zijn, wat doet de winter nou voor onze tan? Helemaal niets. Wel uitkijken voor een zwangerschapsmasker natuurlijk!


Wintervachtje

Nu de winter er bijna op zit, heb je waarschijnlijk een heus wintervachtje gespaard. Tijd om hier weer afscheid van te nemen. Succes met een babybelly ;-)

Bra's make the difference.

Een gevalletje tijdens en na de zwangerschap.