Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dé mooiste zwangerschapsschoenen: blok- en sleehakken!

Dé mooiste zwangerschapsschoenen: blok- en sleehakken!

Dé mooiste zwangerschapsschoenen: blok- en sleehakken!

Schoenen tijdens de zwangerschap

Ik hoef niemand te vertellen dat comfortabele schoenen tijdens de zwangerschap een must zijn. En er bestaat niets zoals ‘te comfortabel’. Als zwangere vrouw weet jij immers als geen ander hoe vervelend het is als je lastiggevallen wordt door gezwollen voeten, enkels en benen. Als je het jezelf makkelijk kunt maken op bepaalde vlakken tijdens de zwangerschap, moet je dat ook gewoon doen (het zou zelfs verplicht moeten worden door de mommies commissie). En dat geldt dus ook voor schoenen. Een gouden tip bij het shoppen van schoenen tijdens de zwangerschap is om ze in een halve maat groter aan te schaffen. Dat geeft jouw voeten net dat beetje extra ruimte dat ze goed kunnen gebruiken tijdens de zwangerschap. Op bepaalde momenten van de dag toch net wat té ruim? Dan is een zooltje de oplossing!

Schoenen met hakken tijdens de zwangerschap

Over schoenen met een hak gesproken: die zijn niet de meest comfortabele schoenen om te dragen met een groeiende baby bump. Tel hierbij op dat de spieren in je onderbenen, voeten en enkels slapper worden door de zwangerschapshormonen, waardoor het dragen van killer heels een uitdaging en soms zelfs gevaarlijk kan zijn. Voor de hakken-die-hards die ook tijdens hun zwangerschap à la Kim K nog willen flaneren op hakken zijn schoenen met een sleehak of een blokhak ideaal. Choose & pick (and shop) your favorite uit de top 10 van zwangerschapsschoenen!

Top 10 zwangerschapsschoenen

Eén ding is zeker: het zou zonde zijn om deze schoenen na je zwangerschap in de kast te laten staan. Zo mooi zijn ze. Punt uit.

  1. Zwarte Mexx sandalen Josephine

Een zwarte schoen met hak is een absolute must in jouw garderobe. Want: past bij zoveel. De brede hak zorgt ervoor dat jij deze schoen nog steeds comfortabel kunt dragen tijdens je zwangerschap. En nu ook nog eens in de sale. We love!

Mexx - €79,95 €63,95

  1. Multi Mexx sandalen Josephine

Liefhebber van pasteltinten? Dan heb ik goed nieuws, want de stijlvolle Josephine sandalen bestaan ook in een prachtige pastelvariant. Perfect voor de zomer!

Mexx - €79,95 €55,95

  1. Beige Via Vai sandalen Polly Shade

Dit is er ook weer zo een die waarschijnlijk bij 9/10 outfits in jouw kast past. Fashionable is ‘ie zeker. En comfy ook, want de suède bandjes bieden jouw voeten heel wat stevigheid. De investering waard!

Vai Vai - €139,95

  1. H&M sandaletten met mini hak

Als er een hak zwangerschapsvriendelijk is, dan is het deze wel. En ook nog eens portemonneevriendelijk met dit fijne prijsje. Scoren dus!

Sandaletten - €24,99

  1. H&M suède plateausandaletten

Een fel kleurtje is zeker toegestaan in de zomer. Combineer deze rode plateausandaletten met een witte maxi jurk of rok (of juist met een bloemenprint) en je bent helemaal klaar voor de zomerse dagen.

Suède plateausandaletten - €59,99

  1. Tommy Hilfiger platformsandaal met monogram

Comfortabel, en toch vrouwelijk. Dat is deze platformsandaal. Met deze lichtgouden kleur zul jij deze zomer ongetwijfeld stralen!

Platformsandaal met monogram - €89,90

  1. Tommy Hilfiger leren sandaal met lage sleehak

De combinatie van leer en jute maakt van deze sandaal een eyecatcher. En een lage hak, dat omarmen we tijdens de zwangerschap.

Leren sandaal met lage sleehak - €99,90

  1. NA-KD blokhakken met bandjes

Met gebroken wit zit je altijd goed. Stijlvol met een jurkje of een rok, maar ook heel gaaf met een comfortabele broek en een blouse. Kies maar!

Blokhakken met bandjes - €57,95

  1. NA-KD basic gekruiste muiltjes

Op zoek naar een gekleurd schoentje? Dan is dit muiltje in een pistachegroene kleur de perfecte optie. Kleurrijk, maar nog steeds neutraal. En comfortabel, dankzij de blokhak.

Basic gekruiste muiltjes - €57,95

  1. Zara sandalen met brede halfhoge hak

Een gouden schoen, omdat jullie golden ladies zijn en goud waard zijn! Trakteer jezelf daarom op deze sublieme eyetcatchers.

Sandalen met bede halfhoge hak - €29,95