Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
De mooiste sieraden om de liefde voor je kleintje te vereeuwigen

De mooiste sieraden om de liefde voor je kleintje te vereeuwigen

De mooiste sieraden om de liefde voor je kleintje te vereeuwigen

De liefde...

die je voelt voor je kindje(s) is de meest pure die er is – jullie band is oneindig sterk. Hoe bijzonder is het dan ook om die band te vereeuwigen? En je kindje of gezin altijd dicht bij je te dragen! Dit zijn de meest prachtige sieraden om de liefde voor je kleintje te vereeuwigen.

De mooiste sieraden om de liefde voor je kleintje te vereeuwigen

  1. Vedder & Vedder

Je kent ‘m vast wel de bekende ‘coin necklace’, een echt geluksmuntje. Met de hand gemaakt in het Vedder & Vedder atelier. Laat de initialen van je geliefden shinen of kies voor een vingerafdruk. Hoe bijzonder!

  1. Minitials

In een woord: oogverblindend! Je hebt een dikkere portemonnee nodig, maar – echt waar – de sieraden van Minitials zijn stuk voor stuk eye-catchers. Ik heb mijn oog laten vallen op de ‘Sterrenbeeld Bedel’. Love it! Ik bedoel kijk die details, alles klopt. Prachtig! Ik spaar nog eventjes hoor… ;-)

  1. Mamaloves

Met deze armdband laat je zien hoe trots je bent op je kindjes! Wat ik zo speciaal vind aan deze collectie, is dat er ook wordt gedacht aan iedereen die iemand moet missen. De Proud Mom Collectie is namelijk uitgebreid met sterretjes en hartjes. Verkrijgbaar in 22 kleuren satijnkoord.

  1. ByNouck

Nog een ketting met initiaal. Gewoon omdat ze zo leuk zijn! Bij deze variant draag je de letter van je geliefde als hangertje. Deze ketting is ideaal om nog meer bedeltjes aan toe te voegen.

  1. Anna + Nina

Naast de meest fantastische sieraden hebben ze ook een birthstone collectie speciaal voor jou, en je kindje(s). Of je partner natuurlijk! Varieer met ringen, kettingen en oorbellen en je draagt iedereen die je lief is dichtbij.

Klikken maar!

1. Coin necklace €99,- Vedder & Vedder, 2. Sterrenbeeld Bedel €608,- Minitials, 3. PROUD MOM Armband €47,95 Mamaloves, 4. Fine Chain Small Initial €33,- ByNouck, 5. Birthstone oorbellen €189,95 Anna + Nina

Producten