Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Lief, leuk eigen geboortekaartjes

De leukste geboortekaartjes

De leukste geboortekaartjes

Vandaag bestellen voor 15:00 morgen voor 12:00u in huis . Altijd 3 gratis oefen echo’s, 5000 moeders gingen je voor! geen zorgen garantie gegarandeerd beeld Lazy Last Day! Ná huurperiode retourneren

De allerleukste geboortekaartjes

Zoveel geboortekaartjes, zoveel keuze. Je wil natuurlijk meteen een goede eerste indruk neerzetten van je baby en het perfecte geboortekaartje versturen. Maar waar kun je het beste zoeken voor de leukste geboortekaartjes? Dit is onze top 6!

Cotton Bird

Onze absoluut nummer 1 zijn de hippe, authentieke, stijlvolle geboortekaartjes van Cotton Bird. Handgemaakt en persoonlijk ontworpen door de designers van het bedrijf. Eén ding is zeker: wie voor Cotton Bird kiest, zal nergens ter wereld een zelfde kaartje tegenkomen. Lees meer over Cotton Bird!

Lief, Leuk & Eigen

De naam zegt het al: Lief, Leuk & Eigen zijn de geboortekaartjes op deze website. Je hebt de keuze uit +800 unieke ontwerpen en hebt daarnaast de mogelijkheid om gemakkelijk zelf de perfecte kaartjes samen te stellen.

Made for Moments

Meteen verliefd waren we op de hippe ontwerpen van Made for Moments voor alle nieuwe avonturiers die ter wereld komen. Geboortekaartjes omringd door… Noem maar op. Auto’s, rackets, de maan, sterren, leuke diertjes: Bambi, tijgers, Olifanten. In jungle thema of gewoon een super lief en hip geboortekaartje.

Hippe Geboortekaartjes

Bij Hippe Geboortekaartjes vind je veel verschillende kaartjes in verschillende prijsklassen. Willen jullie dus leuke kaartjes voor wat minder geld? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ook is er de mogelijkheid om je eigen kaartje te ontwerpen. Super leuk toch!

Kaart met Muisjes

Stoere, originele en persoonlijke geboortekaartjes, die krijg je bij Kaart met Muisjes. De kaartjes kunnen naar wens aangepast worden, of helemaal op maat gemaakt worden. Het is aan jou!

Tsjip Geboortekaartjes

Al ruim 9 jaar ontwerpt Tsjip met liefde unieke geboortekaartjes. Elke week verschijnen nieuwe ontwerpen op de website, maar dit jouw droomontwerp er alsnog niet tussen? Neem contact met ze op en ze designen een kaartje speciaal voor jou! Benieuwd wat de totale kosten zijn van je baby in het eerste jaar? Lees alles over de kosten van een kind!

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek onze Pinterest!