Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dagboek van een zwangere: week 18

Dagboek van een zwangere: week 18

Dagboek van een zwangere: week 18

Lief dagboek,

Hopelijk ga je niet van dit cliché over je nek, want zoetsappig is het wel, maar het is toch echt zo: de 18 weken vliegen voorbij en ik kan me nauwelijks beseffen dat ik nu al zo veel weken zwanger ben. Aan de andere kant voelt het ook als een eeuwigheid, ik kan me nu al niet meer voorstellen dat we niet aan het wachten waren op onze baby.

En dat wachten gaat gepaard met veel uitgaves. Sinds we weten dat we een meisje gaan krijgen, lijkt het alsof ik 17 weken nauwelijks shoppen in wil halen. Iedere webshop en winkel wordt bezocht, winkelwagentjes worden gevuld en de cadeautjes van lieve familie en vrienden worden bijna dagelijks bezorgd.

Ons meisje heeft dalijk al meer kleding dan de meeste volwassenen in hun kast hebben hangen. Maar aan de andere kant, die kleding is dan ook wel veel leuker en schattiger dan alle kleding voor de volwassenen. In de vorige blog heb ik beloofd om de leukste winkels en pareltjes te delen, dus hierbij krijgen jullie mijn lijstje.

@Zo.liev

Zo.Liev is een Instagram verkoopaccount van haaraccessoires voor meisjes. Deze kun je helemaal zelf samenstellen in kleur, maat, stof en vorm. Glitters, leopard print, lieve madeliefjes, leuke oranje haarspeldjes voor koningsdag - je kunt het zo gek niet bedenken en hier vind je het. Je krijgt het geleverd op een kartonnen papiertje mét de naam van jouw kleine. Misschien goed om erbij te vermelden: dit is geen spon, gewoon een mega fan.

@Studio_heertje

Nog zo een leuk Instagram verkoopaccount dat handgemaakte haaraccessoires voor kinderen deelt. De leukste tulbanden en haarbandjes kun je hier vinden.

Deugniet en Co

Deze webshop biedt allerlei unieke items aan om de baby- & kinderkamer naar een magische plek om te toveren. Van leuke dierenhoofden, cabinetkasten, tipi tentjes tot de uniekste behangetjes: de hele shop is gewoon een grote wishlist. Zelf hebben we gekozen voor het circusthema en ik kan niet wachten tot ik het jullie kan laten zien…

@krukels

Nog een Instagram verkoopaccount met allemaal handgemaakte pareltjes. Een fleurig flared broekje matchen met de pop, schattig gehaakte boxmobielen, rammelaars in panterprint - ik kan nog wel even doorgaan, maar je kunt het beste snel zelf gaan kijken!

Alle shops die je waarschijnlijk toch wel kent, zet ik hier even op een rijtje. De Hema, C&A, Wibra, Zeeman, H&M, Mango en de Zara hebben echt superleuke babycollecties die je moet bekijken. De standaard babyshops hebben natuurlijk ook hele leuke kleertjes, maar vind ik persoonlijk vaak net iets te duur voor de korte tijd dat ze het maar aan gaan hebben.

Mijn shopping avonturen zijn pas net begonnen, ik zal jullie de komende tijd op de hoogte houden van nieuw ontdekte winkels! Heb jij nog aanraders voor mij? Tot volgende week! X

Lees hier Dagboek van een zwangere: week 19