LaLieLoe - Born to be Wild
Paasbrunch tips

Paasbrunch tips

Paasbrunch tips

Het is weer bijna zover, Pasen!

En dat betekent natuurlijk ook weer tijd voor een paasbrunch. Ben jij dit jaar aan de beurt voor het voorbereiden van de paasbrunch? Misschien vind je dit een leuke klus, en kan je niet wachten om helemaal los te gaan in de keuken en de tafel prachtig te decoreren. Misschien zie je er juist tegenop omdat je geen inspiratie (meer) hebt. Geen inspiratie, geen zorgen! We got you covered met de heerlijkste frisse, hartige en zoete paasgerechtjes!

Heerlijke gerechtjes waar je van gaat watertanden zijn natuurlijk niet de enige benodigdheden voor je paasbrunch. Als we aan Pasen denken, denken we ook aan de lente. En de lente staat nou eenmaal in het teken van bloesem, tulpen, nieuw leven in de dierenwereld, zacht weer en genieten van de eerste zonnestraaltjes. Een bos tulpjes, bloesemtakken of paastakken in een eyecatcher van een vaas moet lukken. Nieuw leven in de dierenwereld kan vertaald worden naar eivormige kaarsen of decoratie in de vorm van een konijn. Dat laatste element, ‘het weer’, is het enige wat je niet eigenhandig kunt regelen. Helaas is het altijd afwachten of het weer meezit in altijd-wisselvallig-weer Nederland. Eén ding wat wel zeker is: met onderstaande gerechtjes en decoratie zal jouw paasbrunch op zijn paasbest zijn!

Paasbrunch tips recepten

Paasbrunch recepten waarvan je gaat watertanden

  1. Wortelsalade met granaatappel en feta

Op zoek naar een frisse salade voor jouw paasbrunch? Bereid dan deze salade van peen julienne, pistache, granaatappel en een dressing van sinaasappel. Wedden dat de gasten naar het recept zullen vragen?

  1. Mini panna cotta met mango

Liefhebbers van zoet en fris? Dan is deze panna cotta van kwark en mango een heerlijke optie. Tip: Begin op tijd met het bereiden aangezien het mengsel minimaal 2 uur moet opstijven in de koelkast.

  1. Mini citroen meringue taartjes

Wie is er niet dol op een heerlijke meringue? Precies. Matcht ook nog eens leuk met al het geel op de paastafel. Smullen gegarandeerd.

  1. Bagel plantaardige roomkaas met aardbei en munt

Laat jouw gasten smullen van deze overheerlijke vegan creamcheese bagel, met roomkaas, aardbei en munt. Begin je al te watertanden?

  1. Croissant krans met spinazie

Dit is er een voor de liefhebbers van hartige hapjes: een croissant krans met een mengsel van eieren en spinazie. Ook nog eens een ideale optie als je niet heel veel tijd hebt om in de keuken te staan voor de paasbrunch.

De mooiste decoratie voor jouw paastafel

Een paasbrunch zonder mooie decoratie is natuurlijk geen echte paasbrunch. Met deze decoratie zal jouw paastafel ongetwijfeld op zijn paasbest zijn!

Paasbrunch tips paastafel decoratie

klikken maar!

1. Glazen vaas met tulpen €24,99 H&M (tulpen verkrijgbaar bij iedere bloemist), 2. Staandeco €1,50 Casa, 3. Eivormige stompkaars €4,99 H&M, 4. Tafelkleed €14,99 H&M, 5. Katoenen servetten €7,99 H&M, 6. Servetringen €4,99 H&M, 7. Glazen karaf €19,99 H&M, 8. Drinkglas €3,50 HEMA, 9. Eierdop 2,75 HEMA, 10. Decoschaal 4,95 CASA