Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Daarom is de Babywatcher veilig voor moeder en kind

Daarom is de Babywatcher veilig voor moeder en kind

Daarom is de Babywatcher veilig voor moeder en kind

We houden van baby's. Dus natuurlijk is de Babywatcher veilig. 😊 Wist je dat de Babywatcher is ontwikkeld door een team van deskundigen, speciaal voor ouders thuis?

Hoe werkt de Babywatcher echo?

Om echo’s te kunnen maken van jouw kleintje, gebruiken wij ultrasone technologie. Net als ander echoapparatuur maakt de Babywatcher geluid. Dit geluid (ultrasoon geluid) is zo hoog dat het onhoorbaar is, ook voor jouw baby. De Babywatcher zendt ultrasoon geluid uit en vangt het ook weer op. Dankzij deze weerkaatsing maak de Babywatcher beelden en dit is wat we kennen als echografie!

We hebben Babywatcher samen met een onafhankelijk, internationaal team van medisch experts ontwikkeld, specifiek voor ouders thuis. Zo kun je zelf geen instellingen aanpassen en is alles plug & play. Makkelijk en risicoloos. Hier heeft Prof. dr. Jan Nijhuis, vooraanstaand gynaecoloog van het Academisch ziekenhuis Maastricht, een grote bijdrage aan geleverd samen met de Katholieke Universiteit van Leuven.


Wat is de intensiteit van een Babywatcher echo?

Echografie is helemaal veilig. Er is nog nooit letsel ontstaan, terwijl de normen tegenwoordig een stuk hoger zijn. De normen zijn bedacht om te voorkomen dat er risico’s ontstaan. Daarnaast bepalen ze hoe hoog de intensiteit van een echo mag zijn. Hoe hoger de intensiteit, hoe beter de beelden. Dat is uiteraard perfect voor medisch onderzoek maar het is niet nodig als je even naar je liefje wilt spieken met de Babywatcher. Daarom ligt de intensiteit van de Babywatcher veel lager dan de norm. Zie het zo: de Babywatcher is puur bedoeld voor een momentje plezier.

Wat is het verschil tussen een echo bij de verloskundige en bij Babywatcher?

Meestal hebben echo’s bij de verloskundige een medisch doel, zoals jouw gezondheid en die van jouw kindje checken. De Babywatcher heeft geen meetfuncties en kan niet gebruikt worden medische doeleinden. Echt een pretecho dus! De Babywatcher is ontwikkeld ter aanvulling op een zwangerschap, niet ter vervanging van een medisch specialist. Blijf dus zeker je verloskundige of gynaecoloog bezoeken.
Nog meer weten over veiligheid? Wil je ook zo graag je kleintje ontmoeten? Met de Babywatcher kun je naar jouw baby kijken!

Zie je baby waar en wanneer je maar wilt.

Volg de ontwikkeling van je baby en mis nooit iets.

Deel een bijzonder moment en maak blijvende herinneringen met familie en geliefden.