Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Liefdesbrief_Valentijnscadeau

Deze cadeaus wil jouw zwangere vrouw voor Valentijnsdag

Deze cadeaus wil jouw zwangere vrouw voor Valentijnsdag

Vriend, deze cadeaus wil jouw zwangere vrouw voor Valentijnsdag

Valentijnsdag coming right up.... Tijd voor een mooi, lief, te gek, fantastisch cadeau. Want deze heerlijk zoetsappige feestdag mogen jullie niet overslaan nu jullie een kleine verwachten. Dit zijn de cadeaus die jouw zwangere vriendin hebben wil:

The real deal

Wil jij groots uitpakken deze Valentijnsdag? Hoe mooi is dat, nu jullie een baby verwachten, jullie liefde nog eens extra vereeuwigd op een ketting (of armband of ring). Je kan kiezen voor jullie initialen, vingerafdrukken of zelfs een persoonlijke boodschap, handgeschreven. Eventueel met geboortemaand van jullie kindje op de achterkant gegraveerd. ♥

€139,00

Een verwenbon

Eerlijk is eerlijk. Zwanger zijn is zwaar. Het grootste cadeau heb je haar al gegeven en is onderweg; lastig te overtreffen ook. Toch kun je haar enorm blij maken door haar een bon te geven met alles wat zij dit weekend van jou te goed heeft (massage, ontbijt op bed, háár favoriete film, een voetbalvrij weekend?)

© frugalcouponliving.com

Intiem naar de baby kijken

Samen naar de baby kijken, gewoon thuis, lekker op de bank - met de kaarsjes aan en heerlijke hapjes erbij. Even intiem genieten met z'n tweetjes. Een erg bijzonder valentijnscadeau, die Babywatcher!

Cadeaubon v.a. €10 euro

Een homemade pregnancy diner

Vrouwen houden van eten. Dat weet je toch. Ze mag misschien een hoop dingetjes niet eten nu ze zwanger is, maar juist dan kun je haar verrassen. Wat dacht je van zelfgemaakte sushi zónder vis of een overheerlijke carpaccio die ze wél mag? Genoeg varianten te vinden op internet hoor! Doe je best.

© dehippevegetarier

Een box vol goodies!

Al die cadeaus voor jullie baby, nu is het tijd voor haar! Een paar maanden lang een super leuke verrassingsbox op de stoep. Of eenmalig, wat jij wil. Geloof ons, hier maak haar blij mee. Spullen om zichzelf te verzorgen en mooi te maken: alles om zich - ondanks haar zwangerschap - toch goed te voelen.

€19,95 per goodiebox

Een hoodie alleen voor mama’s

Een heerlijk zachte, super leuke, hippe en oversized hoodie! Lekker om met een grote, zwangere buik in te chillen. En super handig na de komst van de kleine met de speciale rits voor borstvoeding.

€59, 95

Hip & Mama box

Weer een box! En wat voor eentje! Je kan ‘m helemaal zelf samenstellen met een hoop mega-schattige spulletjes voor bijvoorbeeld in de kinderkamer. Kijk maar eens naar deze voorbeelden.

€ ? (afhankelijk van samenstelling)

Een armbandje voor mama

Zijn jullie al uit de naam? Dan is het natuurlijk super tof om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Zoals deze leuke armband van Klein en Stoer.

€11,95

Een liefdesbrief

Met een liefdesbrief kun je nooit de plank misslaan. Nou ja, bijna nooit dan. Omschrijf wat je voor haar voelt en hoe trots je op haar bent (als mama (to-be)). Extra leuk als je de randjes van het a4tje afbrandt, je de brief inlijst of bijvoorbeeld op een doek schrijft, zoals op de foto.

© frankieprintco

Wachten op de bevalling. Niet alleen zwaar voor de zwangere!

Nog meer zwangerschapscadeaus!

Producten