Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
10 motivi per cui questo San Valentino è il giorno ideale per fare un bambino

10 redenen waarom deze Valentijnsdag perfect is om een baby te maken

10 redenen waarom deze Valentijnsdag perfect is om een baby te maken

Deze Valentijnsdag nog een baby maken? Wij zouden zeggen: doen! En wel om deze 10 redenen:

1. Het ultieme valentijnscadeau

Ze zeggen wel eens dat een hotelovernachting dat is. But we disagree. Mooier of beter dan een baby kan gewoon niet. Punt.

2. Het ultieme, ultieme valentijnscadeau

Dat gezegd hebbende: je kan ultiem cadeau #1 toch met die hotelovernachting combineren. WOW, wat een bijzonder cadeau heb je dan! Super romantisch, samen overnachten in dat kingsize bed met die heerlijke zachte dekens en samen de mini bar plunderen. En nog even samen een baby maken! Er zijn overigens hotels die stimuleren dat er baby’s gemaakt worden in hun bedden op Valentijnsdag. Misschien kun je zelfs nog een gratis hotelovernachting op de kop tikken.

3. Geen gediscussieer over de naam!

Jeetje, wat een gedoe altijd. Samen een naam bedenken. Maar maken jullie op Valentijnsdag een kindje, dan kunnen jullie het eindeloze gepeins en gediscussieer gewoon overslaan. Valentijn voor een een jongen. Valentine voor een meisje.

4. Van oudsher een vruchtbaarheidsfeest

Oorspronkelijk was Valentijnsdag Lupercalia: een Romeins vruchtbaarheidsfeest dat gevierd werd ter ere van de vuchtbaarheidsgodin Juno. De namen van ongehuwde vrouwen werden in een grote kom gestopt en alle single mannen mochten om de beurt een naam trekken. Meet your new Valentine! Met de opkomst van het Christendom werd het feest verboden en de naam werd veranderd in St- Valentijndag, jaarlijks terugkerend op 14 februari. Maar goed, oorspronkelijk dus een dag ter ere van vruchtbaarheid. Dat vraagt om baby making seks toch?

5. Baby making seks = fun

Als we het dan toch over baby making seks hebben. Het schijnt de allerbeste seks van je leven te zijn. Seks waar je nooit meer aan kan tippen, hoe hard je het ook probeert. Nou ja, van horen zeggen dan. Het kan echter ook een andere wending krijgen, als cupido al te vaak heeft misgeschoten. Zo houd je de seks leuk!

6. Een echte liefdesbaby

Op 14 februari – de meest romantische dag van het jaar – jullie kindje verwekken. Als je dat geen liefdesbaby kan noemen, dan weten wij het ook niet meer….

7. Een kleine Schorpioen

Wordt het kind op 14 februari verwekt, dan krijgen jullie waarschijnlijk een Schorpioen. Wat staat voor: charismatisch, wilskrachtig, intuïtief, gepassioneerd, vastberaden. Dat wil toch íedereen! (Ok, wrokkig, jaloers, obsessief, koppig, gesloten laten we maar even weg hier )

8. Een verhaal om te vertellen

Als jullie seks hebben op 14 februari en vlak erna zwanger zijn, kunnen jullie trots, de rest van jullie leven, aan de grote klok hangen dat jullie baby is gecreëerd op Valentijnsdag. Hoe leuk is dat? Uiteraard extra reden om V-day nooit over te slaan. Maar vertel het niet aan kleine Valentijn zelf, kinderen staan meestal niet te springen om baby-making-verhalen van hun ouders.

9. Een compleet gezin met Kerst

Een novemberbaby, wat wil zeggen: geen verschrikkelijk dikke en zware buik met je meeslepen in 30 graden zomerhitte, maar gewoon onder koelere temperaturen. En ook extreem leuk: een compleet gezin met Kerst. Zie je het voor je? Jullie allemaal samen aan de grote eettafel mét kleine Valentijn op schoot? Wij zien het in ieder geval wel.

10. Een datum om nooit te vergeten

Hoeveel stellen weten wanneer hun baby precies is verwekt? Juist, niet veel. Maar jullie wel, als jullie deze Valentijnsdag gewoon lekker het bed in duiken samen – if you know what we mean. En ja hoor, ook als je de precieze datum van de verwekking niet weet, kun je het op Valentijnsdag gooien, als jullie dan toch een bijzondere herinnering hebben aan deze editie.
Kinderwens? Zo geef je jouw vruchtbaarheid een boost.