Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Dagboek van een zwangere vrouw: week 23

Dagboek van een zwangere vrouw: week 23

Dagboek van een zwangere vrouw: week 23

Lief dagboek,

Waar ik vorige week gemotiveerd was om te beginnen met zwemmen, werd ik deze week bezig gehouden door harde buiken en rust in bed. De week startte eigenlijk prima, maar het tempo liep al snel op. Ik had een belangrijke training die ik voor mijn werk moest geven (lees: zenuwen) en wat last-minute werk toen ik eigenlijk al te vermoeid was (lees: een combinatie van huilen en werken). Op woensdag zou ik een vrije dag hebben, lang leve de koning #koningsdag2022.

Deze vrije dag startte rustig op met nog wat laatste dingen voor werk en volgde met het lekker in de tuin uitrusten met een ijskoffie. In de middag gingen we naar de braderie om daar wat langs de kraampjes te slenteren met familie. Tijdens het lopen ging het eigenlijk nog wel goed, maar toen we dan eindelijk aan een tafeltje zaten merkte ik het al: het was eigenlijk teveel geweest. Moe ging ik naar huis om 2,5 uur achter elkaar in bed te slapen.

In de nacht begon het, een reeks van harde buiken achter elkaar. Met een onzeker gevoel lag ik in bed te woelen totdat ik eindelijk in slaap viel. In de ochtend belde ik voor de zekerheid toch maar de verloskundige die het advies gaf rustig aan te doen, het was een signaal van mijn lichaam dat het teveel was geweest.

En daar lag ik dus dan, uitgeput in bed bij te komen van te veel werk en een te enthousiaste wandeling op de braderie. Ik ben niet zo een ster in niks doen en na drie Netflix afleveringen vind ik het ook wel weer genoeg geweest, dus ik heb weer een hobby opgepakt; haken. Momenteel ben ik op zoek naar een babydekentje dat ik zal maken voor mijn mini, want hoe leuk is het als je moeder iets voor je heeft gemaakt toen je een baby was.

Naast mijn spannende rustverhalen heb ik nog één leuke update te melden in dit wekelijkse dagboekje. Het behang van de babykamer én het bijpassende babynestje is binnengekomen van deugnietenco.nl. Maar goed ook, want mijn nesteldrang om de babykamer in orde te krijgen kriebelt en ik wil er langzaam echt aan gaan beginnen. Volgende week worden de volgende stappen gezet en gaan we voor een leuke vintage kast kijken, can’t wait.

Voor nu; de groetjes vanuit bed en see you next week!

Lees hier Dagboek van een zwangere: week 24