Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
13x vrolijke gender reveal ideeën!

13x vrolijke gender reveal ideeën!

13x vrolijke gender reveal ideeën!

Weet jij het al?

Of jullie een jongen of een meisje krijgen? En willen jullie dit binnenkort bekendmaken aan familie en vrienden? Dan staat jullie een geweldig en memorabel moment te wachten! Sommige ouders maken het één keer mee, anderen meerdere malen. Hoe dan ook, jullie willen dat jullie gender reveal een dag wordt om nooit meer te vergeten. Deels onvergetelijk natuurlijk door al die foto’s en video’s die gemaakt worden, laten we eerlijk zijn ;)

Inmiddels wordt het geslacht van baby’s niet zomaar bekendgemaakt, maar via een heuse gender reveal party. De Amerikanen zijn degenen die met deze trend begonnen zijn. We kunnen het hen niet kwalijk nemen, want een reden om een feestje te geven grijpen we natuurlijk altijd aan. En het leven moet gevierd worden.

Hebben jullie geen inspiratie voor jullie gender reveal party, of willen jullie het geslacht toch liever bekendmaken in een intieme kring? Hieronder vinden jullie 13 vrolijke gender reveal ideeën!

 1. Oh them lights

Maak het geslacht van jullie kleintje bekend aan de hand van lichtjes! Julie Reinders heeft dit groots aangepakt met een lichtgevende vloer. Lichtjes ophangen in een boom of een groot LED-vraagteken is even leuk.

 1. Graffiti

Een leuk gender reveal idee waarmee je meteen het hele gezelschap aan het werk zet is het maken van een graffiti kunstwerk. Scoor graffiti bussen in de kleuren wit, zwart en zilver, én een enkele bus in de kleur blauw of roze. Laat iedereen lekker aan de gang gaan met een bus. Totdat iemand met de roze of de blauwe bus sprayt, dan zal iedereen waarschijnlijk een vreugdedansje doen!

 1. Babywatching

Ga lekker op de bank zitten, maak een echo en laat jouw dierbaren meekijken. Kunnen ze het geslacht zien? Met een beetje geluk is het mogelijk met de Babywatcher!

 1. Verfgevecht

Houd jij van lol en ben je niet bang om een beetje vies te worden? Schrijf dan op de uitnodiging van de gender reveal party dat de dress code all white is, omdat er een verfgevecht zal plaatsvinden. Dan is het aan jullie als aanstaande ouders om waterpistolen met roze of blauwe verf te vullen, en vervolgens natuurlijk aan jullie gasten op de gender reveal party te overhandigen. Een dag om nooit meer te vergeten!

 1. Scratch it!

Willen jullie het geslacht aan dierbaren bekendmaken, maar hier geen groot feest van maken? Dan is deze kraskaart een originele oplossing. Want laten we eerlijk zijn, we houden allemaal van kraskaarten. Deze kraskaart zal tot de origineelste kraskaarten behoren die jullie dierbaren ooit gezien hebben, omdat het krassen het geslacht van jullie kleine zal onthullen.

Gender reveal inspiratieMamasatWork, Lovingly Signed & Bol.com ©

 1. Taart graag!

Welke taart is een beter gender reveal idee dan eentje versiert met oer-Hollandse gekleurde muisjes en lange vingers? Maak hem vanbinnen roze of blauw. Of, als je zelf geen bakfanaat bent, laat hem door een bakker bereiden!

 1. Smile!

Creeër je eigen photo booth met deze vrolijke foto props. Iets wat absoluut niet mag ontbreken zijn de voorspellingen van je gasten. Laat ze op de foto gaan met blauwe of roze props. Wat denkt de meerderheid? Jongetje of meisje? Fun guaranteed!

 1. Mocktails

Ben jij een echte cocktail-lover (en nu dus een mocktail-lover)? Dan is het heel toepasselijk om het geslacht van jullie kleine bekend te maken aan de hand van mocktails van bijvoorbeeld @monomocktails.

 1. Piñata

Deze felgekleurde pop gemaakt van papier-marché is ongetwijfeld een origineel gender reveal idee. Met welke zoetigheden vul jij hem?

 1. Balloons out of the box

Regel een grote kartonnen doos. Versier deze mooi en vul hem met (helium)ballonen die opstijgen als je de doos opent. Tip: Maak de ballonen aan de bodem van de doos vast zodat ze niet kunnen wegvliegen als je de doos openmaakt. Zo kun je er nog langer van genieten.

13x vrolijke gender reveal ideeën!Pinterest & Gender Reveal ©

 1. Knalfeest

Hoe leuk is het als jullie de gasten een confettidouche geven met deze confettikanonnen ter onthulling. Extra spannend als jullie zelf niet weten wat het geslacht wordt en iemand anders die het wel weet, de kanonnen koopt!

 1. Bubblegum

Dit is er een voor aanstaande ouders die het geslacht van hun kleine liever niet via een heuse gender reveal party bekendmaken. Dit idee werkt als volgt: scoor roze en blauwe kauwgom, geef één kauwgombal aan je hubby, blaas allebei een bel en prik één bel door. Precies, de bel die overblijft verraadt het geslacht van jullie kleine. Oh ja, jullie hebben wel nog een derde persoon nodig die deze foto’s maakt. Zeker een origineel idee!

 1. Serpentinespray

Ook dit is er een waarbij je zeker niet je meest fancy outfit uit de kast moet trekken. Deze spuitbussen serpentinespray met blauwe of roze slierten (die je met carnaval ook veel ziet) zullen jullie heel veel lol bezorgen. Tip: laat alle aanwezigen oude kleding aandoen, die vies mag worden.

Gender reveal ideeën inspiratiePinterest & Pinterest ©

Producten