Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Zó koester jij herinneringen aan de babytijd voor eeuwig!

Zó koester jij herinneringen aan de babytijd voor eeuwig!

Zó koester jij herinneringen aan de babytijd voor eeuwig!

Oke, tijd om even zoetsappig te doen. Want ja, je hart smelt al volledig als je denkt aan jouw mini-me. Aan die zachte haarlokjes. Aan dat eerste paar stijlvolle schoentjes. Aan die schattige tandjes. Het feit dat jíj dit mensje gemaakt hebt, speelt wellicht ook een beetje mee. Maar goed, hoe dan ook zijn het stuk voor stuk waardevolle herinneringen, en je kunt je niet voorstellen dat er ook maar één moment in je leven zal komen waarop ze minder waardevol zijn. Natuurlijk onthoud je alle mijlpalen in dat koppie van je, maar het is ook mooi om deze herinneringen op een andere manier te bewaren, zoals in een memory box. Je weet wel, voor die momenten waarop je geheugen je misschien iets minder goed bijstaat, en je een bos grijze haren op je hoofd hebt ;) Op zoek naar een blijvende manier om jouw baby’s milestones te bewaren? Zoek dan vooral niet verder, maar scrol simpelweg even naar beneden!

  1. Little Dutch memory box

Het eerste haarlokje, de echofoto’s, het eerste paar schoentjes en het favo speentje: je bewaart het allemaal (en nog veel meer) in deze herinneringendoos van Little Dutch. Nee, geen zoektocht in eigen huis omdat je niet meer weet in welke rommellade je die ene mijlpaal opgeborgen hebt. Je bewaart alle herinneringen fijn op één plek: in deze doos. Bespaart je weer heel wat kopzorgen, geloof ons maar.

€24,95

  1. Houten tandendoosje

Die schattige melktandjes kun je niet zomaar weggooien, toch? Misschien was manlief wel een voorstander van het bewaren van een enkel melktandje (want: “schat, we bewaren al zó veel, en het wordt rommelig”). Maar met dit tandendoosje krijg jij toch je zin: meer dan genoeg plek voor heel wat melktandjes!

€5,95 - €6,95

  1. Inktset afdruk hand-voet

Waar we een soft spot voor hebben? Voor de handjes en voetjes van baby’s. En laat dat nou net iets zijn wat ook vastgelegd kan worden. All you need is deze inktset van Prénatal. Maak je geen zorgen: deze herinnering kun je veilig maken, aangezien de inkt niet direct in contact komt met de huid van jouw baby.

€8,99

  1. Haarlokdoosje hout

Is een complete memory box jou wat te veel van het goede, maar wil je dat eerste haarlokje toch graag bewaren? Dan is dit houten haarlokdoosje een mooie manier om vast te houden aan deze herinnering. Ook meteen een leuke vorm van decoratie voor op dat ene plankje in de babykamer. Of, als je het stiekem toch wat dichter bij jezelf wilt hebben: op je nachtkastje.

€3,99

  1. Boek “Mijn eerste jaar”

Koester jij herinneringen het liefst door middel van woorden? Met dit babyboek kun je het zo zoetsappig maken als je maar wilt. Schrijf maandelijks op wat jouw baby al kan, welke bijzondere momenten er hebben plaatsgevonden en wat jouw baby het liefst doet – trekken aan de staart van de buurtkat bijvoorbeeld. Het leuke is dat familieleden en vrienden ook een stukje in dit boek kunnen invullen, en zo kunnen opschrijven wat hun wens voor jouw mini is.

€19,95

  1. Ketting met vingerafdruk

Komen de traantjes al op wanneer je denkt aan het moment waarop jouw mini naar de kinderopvang zal gaan en je niet meer 24/7 kunt genieten van mommy-baby quality time? Dat is helemaal niet gek. Door het dragen van een ketting met de vingerafdruk van jouw baby, zijn jullie nooit écht gescheiden van elkaar.

€99,95

  1. Lappendeken van kleertjes

Stapels met oude babykleertjes, die je eigenlijk in de weg leggen en té veel opbergruimte beslaan, maar waar je tegelijk nog geen afscheid van wilt nemen? Laat je inner creabea naar boven komen en tover die kleertjes om in een kleurrijke lappendeken. Wedden dat die ooit ook nog eens goed van pas zal komen? Om een tent in de kamer mee te construeren tijdens die verkleedpartijtjes, of als deken om die gezellige picknick in de tuin mee te kunnen organiseren. En dan kun jij pronken met je eigen creatie ;)

  1. Mijlpaaldeken

Wanneer je de kans krijgt om de groei van je kleine spruit bij te houden, grijp je die aan. En laat deze mijlpaaldeken daar nou eens goed van pas bij komen. Neem wekelijks (of dagelijks, snappen we ook) een foto van jouw baby en voilà, later kun je de groei duidelijk terugzien op de foto’s! Ja, dat wordt zo’n “mijn kleintje wordt te snel groot”-momentje. Tip: bewaar deze mooie herinneringen in een fotoboek. Leuk voor later!

€23,95 €21,50

  1. Houten kaarthouder voor geboortekaartje

Een stukje papier dat je ongetwijfeld nooit zult willen weggooien? Dan hebben we het natuurlijk over het geboortekaartje van jouw mini. Laat dit houten kaarthoudertje nou een geweldige manier zijn om dit kaartje tentoon te stellen. Om het nog mooier te maken, kun je de naam van jouw kindje en een persoonlijke quote in het hout laten laseren. Prominente plek in de babykamer geven (want dat verdient het geboortekaartje) en klaar is kees!

vanaf €21,54