Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
De 8 leukste gratis babyboxen en babyproducten!

De 8 leukste gratis babyboxen en babyproducten!

De 8 leukste gratis babyboxen en babyproducten!

Of je nog zwanger bent of al een prachtkindje op de wereld gezet hebt, als het gaat om het aanschaffen van babyproducten komt het op hetzelfde neer: je weet dat je er véél van nodig zult hebben of je hebt er op dit moment al grote hoeveelheden van nodig. Luiers, billendoekjes, rompertjes, flesjes, speentjes, babyhapjes. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. En die bankrekening...ja, die blijft natuurlijk slinken - net zoals al die beschikbare opbergruimte die je had voor de kleine arriveerde.

Om jullie rekening even een pauze te geven, zijn heel wat winkels en webshops met een geniale oplossing gekomen: gratis babyboxen en babyproducten! Van pakketten met een reeks babybenodigdheden tot boxen waarin ook producten voor mama zitten (stiekem onze favoriet, en we durven te wedden ook die van jou) en welkomstcadeaus die uit een enkel maar prachtig product bestaan. Nu is de prangende vraag natuurlijk bij welke winkels en webshops je de leukste gratis boxen kunt krijgen. En ook niet onbelangrijk, wat de inhoud is! Daarom hebben wij de 8 leukste gratis boxen en babyproducten geselecteerd die je niet wilt missen. Ons advies: pakken wat je (gratis) krijgen kunt J

  1. Etos Baby Welkomstpakket

Bij het zien van de verpakking van dit welkomstpakket snap je meteen al waarom je hem wilt hebben: het zit allemaal verpakt in een te schattig Woezel en Pip tasje. Waar je verder nog van profiteert? Etos lotion billendoekjes (halleluja, daar zul je er véél van nodig hebben), Etos luiers en een Etos wasgel 2-in-1. Daar zeg je geen nee tegen, toch? Dit welkomstpakket kun je aanvragen wanneer je nog in verwachting van je kleine spruit bent, of wanneer je al trotse mama bent van een baby (tot en met 8 weken oud).

  1. De Blije Doos

Een zwangerschapsbox vertegenwoordigd door je grote vriend Nijntje? Dat is de blije doos! Die naam hebben ze niet voor niets aan deze box gegeven, want geloof ons, van de inhoud zal je meteen blij worden: sokjes van Prénatal, een flesje van Philips Avent, een blikje alcoholvrij bier van Bavaria, een Nijntje slabbetje, een speentje van Difrax en nog veel meer! Precies, stuk voor stuk spulletjes die je waarschijnlijk zelf aangeschaft zou hebben. Om toch een verrassingselement in deze box aan te brengen, kan de inhoud soms wat variëren. Des te leuker, als je het ons vraagt! Ben jij 13 weken zwanger? Dan kun je vanaf nu de blije doos ontvangen!

  1. PLUS Kiekeboebox

Is PLUS jouw vaste supermarkt en ontvang jij daarom hun folder? En ben je trotse mama van een spruit die nog geen twee maanden oud is? Dan heb jij recht op de Kiekeboxbox van PLUS! Zo nieuwsgierig als we zijn, willen we natuurlijk altijd weten wat we kunnen verwachten ;) In dit geval word je verblijd door luiers, wasmiddel, babyhapjes en andere levensmiddelen. Zo kom je de kraamtijd vast en zeker goed door!

  1. Zeeman gratis rompertje

Die babyverzorgingsproducten en babyhapjes zijn allemaal wel heel leuk, maar op een gegeven moment komen ze je de oren uit. Begrijpelijk. Het gratis kraamcadeau (ook te krijgen wanneer je nog zwanger bent) van Zeeman is hierop een aangename afwisseling: een schattig rompertje! Ook nog eens gemaakt van biologisch katoen met stretch. Niet denken, maar doen!

  1. Nutricia gratis knuffeldoek

Of kleintjes verknocht zijn aan knuffels? Denkende aan die grote hopen en tonnen vol knuffels die je in kinderkamers aantreft, kan die vraag maar op één manier beantwoord worden. Knuffels zorgen nou eenmaal voor een gevoel van geborgenheid, en dat is alleen maar fijn. Nog een knuffel toevoegen aan de collectie? Wanneer je je aanmeldt op de nieuwsbrief van Nutricia, ontvang je een gratis knuffeldoekje in de vorm van een konijntje. Zeg maar hallo tegen jullie nieuwe vriend!

  1. Kwebbels gratis boekenpakket

Wil jij jouw mini jouw voorliefde voor lezen doorgeven? Dan kun je niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen en het samen bladeren door boekjes. Gelukkig bestaat er een manier om dit te doen zonder er ook maar een cent aan uit te geven: vraag het gratis Kwebbels kinderboekenpakket aan, dat bestaat uit maar liefst vier lees-, leer- en doeboeken. De boekjes die je ontvangt zijn afgestemd op de leeftijd en het geslacht van jouw kindje. Dat is pas echt een waardevolle babybox!

  1. Babydump babydoos

Liefhebber van verrassingen? Dan kun je je lol op met de babydoos van Babydump, waarvan de inhoud een complete verrassing is! Het enige wat je weet is dat je babyspulletjes zult ontvangen waar je écht iets aan hebt. En ook heel belangrijk: geen koopverplichting. Wanneer je het aanvraagformulier op hun website invult, ontvang je een cadeaubon waarmee je de babydoos kunt afhalen in één van hun filialen. Laat je verrassen (en verwennen!)

  1. Kaartje2Go gratis proefdruk geboortekaartje

Perfectionist of niet, het geboortekaartje van jullie mini moet perfect zijn. Tot in de kleinste details. En de enige manier om erachter te komen of het aan al jullie wensen voldoet, is om een proefdruk te bestellen. Tel dat maar weer bij alle kosten op, denk je waarschijnlijk. Think again! Bij Kaartje2Go bestel je deze proefdruk namelijk volledig gratis. Ja hoor, zeg maar gedag tegen details die je liever anders had willen zien op het geboortekaartje!