Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Vrouw kijkt gerustgesteld naar de echo van Babywatcher

“Uniek om te zien wat je kindje allemaal uitspookt.”

“Uniek om te zien wat je kindje allemaal uitspookt.”

“Ik ben heel tevreden van Babywatcher ? Ik heb een miskraam gehad op 14 weken, en sinds ik van dit spruitje zwanger ben ben ik heel onzeker geworden. Ik durfde me totaal niet hechten of blij te zijn met de zwangerschap. Maar nadat ik op 17 weken zwangerschap Babywatcher huurde, ben ik stilaan er in beginnen geloven en heel veel beginnen houden van. Het is zo uniek om te zien en voelen wat je kleintje allemaal in je buik uitspookt. Babywatcher had ik al op mijn 12 weken zwangerschap zien verschijnen op Facebook maar de prijs hield me altijd tegen. Want het is wel veel geld als het toch niets zou zijn. Maar ik heb geen seconde spijt. Je kan de filmpjes opslagen en foto’s. Dus je kan mooie beelden vastleggen want daar heeft de gynaecoloog niet altijd tijd voor. Als het kleintje op dat moment goed ligt dan heb je geluk op een mooie duidelijke echo en anders zie je gewoon bijna niks bij de echo foto van de gynaecoloog. Het team van Babywatcher staan altijd meteen paraat voor vragen. Ik heb eigenlijk niet echt iets negatiefs te zeggen. Ik raad het zeker aan voor iedereen”

Zie morgen nog je kindje met de Babywatcher!

Je kunt zelf echo's maken en wanneer je maar wilt jouw kindje zien.

Zie morgen nog je kindje met de Babywatcher!

Je kunt zelf echo's maken en wanneer je maar wilt jouw kindje zien.