Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
BabyFace gezichtsherkenning

Ontdek op wie jouw baby lijkt met BabyFace 1.4

Ontdek op wie jouw baby lijkt met BabyFace 1.4

Ontdek op wie jouw baby lijkt met BabyFace versie 1.4

De Babywatcher is voortaan ook verkrijgbaar met extra feature: gezichtsherkenning van de baby. De kin van de vader? De mond van de moeder? Kortom: je kunt in een heel vroeg stadium zien of de baby meer op de vader of moeder lijkt.

De nieuwe feature maakt het mogelijk de uiterlijke kenmerken van kind, moeder en vader vanuit de baarmoeder te matchen. Al lange tijd is de IT-afdeling van BabyWatcher bezig met deze bijzondere en baanbrekende ontwikkeling. “Deze zeer innovatieve ontwikkeling hoort gewoon bij deze tijd. Het is 2019! Wie is nou niet nieuwsgierig naar het uiterlijk van de baby? Je wil toch alvast erop voorbereid zijn dat jouw dochtertje diezelfde wipneus heeft als jouw partner?”, vertelt Saskia, online marketing medewerker van het bedrijf.

Behoefte vanuit de markt

Het innovatieve idee ontstond uit een marktonderzoek, gehouden onder 500 Babywatcher gebruikers. Ze gaven aan in de wolken te zijn met het product, maar zagen nog grote kans voor een extra toevoeging. Na heel wat brainstormsessies, kwam de BabyFace feature tot leven. “Deze feature is zo ideaal. Niet alleen voor vaders en moeders die niet langer kunnen wachten om hun baby’tje te zien en die willen fantaseren over het uiterlijk. Maar denk ook eens aan al die single moms. Met name die, die meerdere one-night-stands gehad hebben en dus geen idee hebben wie de daadwerkelijke vader is. BabyFace version 1.4 neemt alle twijfels weg. Het is meteen duidelijk wie de biologische vader is”, legt Saskia uit.

Over Babywatcher

BabyWatcher is al actief sinds 2016 en ontwikkelde het eerste echoapparaat voor thuisgebruik, dit maakt het mogelijk om in je eigen omgeving naar je kind te kijken en dit te delen met je dierbaren. Gewoon lekker thuis op de bank, samen kijken, heel eenvoudig foto’s en video’s maken en genieten van dit bijzondere moment. BabyWatcher streeft ernaar jouw zwangerschap nog specialer te maken! In de toekomst wil het bedrijf het hier zeker niet bij laten. Altijd is BabyWatcher opzoek naar innovatieve oplossingen voor zwangere vrouwen en de omgeving. Ook op de planning staat: een karakter analyse van de baby. Yes, gewoon vanuit de baarmoeder!