Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Netflix & Chill voor mama's.

Netflix & Chill voor mama's(-to-be)

Netflix & Chill voor mama's(-to-be)

Netflix & Chill voor mama’s(-to-be)

Zwanger en/of mama zijn, soms best een zware bevalling! Plof daarom gewoon op de bank en doe even helemaal niks. Geniet van wat me-time. Zie hieronder onze favoriete Netflix films en series over zwanger zijn én het ouderschap.

Bridget Jones Baby

Romantische comedy Het leven van Bridget Jones loopt niet zoals gepland, precies zoals we van haar gewend zijn. Op 40-jarige leeftijd is haar relatie met Mark Darcy op de klippen gelopen en is ze weer single. Ze wil zich volledig focussen op haar carrière, maar komt een nieuwe hunk tegen: Jack. Haar leven krijgt een heel andere wending wanneer ze zwanger blijkt te zijn. Maar wie is eigenlijk de vader?

The Letdown

Romantische comedy Het moederschap is zó mooi, maar niet altijd even gemakkelijk. De Australische Audrey weet daar alles van en vindt steun bij een praatgroep voor jonge ouders. Audrey is moeder van een twee maanden oude baby. Ze wil zich niet laten definiëren door het moederschap, maar in de praktijk is dat toch net wat minder gemakkelijk. Deze serie is op het moment trending onder moeders.

Gilmore Girls

Romantische comedy Een heerlijke moeder-dochter band tussen Lorelai en Rory. Ze zijn niet alleen moeder en dochter, maar ook beste vriendinnen die elkaar alles vertellen. Een hoop humor, liefde, familie, geroddel en mannen. Dat is wat je te wachten staat. Het is heel lastig niet van deze twee te houden!

Jane the Virgin

Romatische comedy Een zwangere maagd! Het kan gewoon hoor. Ondanks dat er geen gebrek is aan mannen in haar leven, besluit Jane naar haar oma te luisteren en maagd te blijven tot na haar huwelijk. Bij een ziekenhuiscontrole gaat er iets mis en Jane wordt per ongeluk geïnsemineerd met zaad van een stel dat zwanger probeert te raken.

What to expect when you’re expecting

Comedy Verwachtingen worden verbrijzeld, relaties worden getest en liefde wordt gevonden in What to expect when you’re expecting. In de film zie je vijf koppels, die allemaal op een andere manier bezig zijn met zwangerschap. Het overwegen van adoptie, zwanger na een one-night stand, ongewenste zwangerschappen in de familie. Misschien niet echt de beste film, maar wel super grappig en heerlijk om weg te kijken.

Nine months

Romantische comedy Al wat ouder, maar daarom zeker niet minder leuk! Sam (Hugh Grant) heeft het goed voor elkaar. Een leuke vriendin (Julianne Moore), een succesvol bedrijf en een indrukwekkende auto. Maar als zijn vriendin zwanger blijkt te zijn, breekt hem het zweet uit. Hij heeft negen maanden om aan het idee te wennen dat hij papa wordt.

Juno

Romantische comedy 16 jaar en zwanger. Het overkomt Juno, die na een one-night stand met haar goede vriend Paulie zwanger raakt. Ze zijn natuurlijk absoluut niet klaar om zwanger te worden, dus besluiten ze voor abortus te gaan. In de wachtkamer van de kliniek besluit Juno toch de zwangerschap te doorstaan en op zoek te gaan naar geschikte adoptie ouders.

Zwanger?

Niet alleen series bingewatchen, maar ook babywatchen zorgt voor het ultieme geluksgevoel en ontspanning.

Modern Family

Comedy Zo vermakelijk deze serie. Het gaat om de familie van Jay Pritchett, de trotste vader van Claire en Mitchell, die zelf ook een eigen, fantastisch gezin hebben. De serie geeft een hilarische kijk op het leven van deze drie gezinnen, hun onderlinge samenhang en vele herkenbare situaties uit het gewone dagelijkse leven.

Call the midwife

Drama Jenny is net afgestudeerd en gaat aan de slag als verloskundige in een Londense achterstandswijk, waar veel armoede is. Het duurt niet lang voordat ze erachter komt, dat zij toch wel heel anders is, opgegroeid in welgestelde kringen. Misschien niet de meest geschikte serie om te kijken als je nog moet bevallen, maar als moeder een heerlijke serie om te kijken.

Life as we know it

Romantische comedy Een succesvolle cateraar en sportverslaggever gaan op date, maar het eindigt redelijk dramatisch. Ze hebben niks gemeen met elkaar, buiten hun liefde voor peetdochter Sophie. Wanneer de ouders van Sophie overlijden, nemen zij de opvoeding op zich. Ineens moeten ze ouderschap combineren met hun drukke baan én moeten ze samen onder één dak leven.

The good wife

Crime/Drama Haar man belandt in de cel, vanaf nu moet Alicia het zelf doen. Ze pakt het werkende leven weer op en wordt flink op de proef gesteld. Een carrière opbouwen en twee puberende tieners opvoeden: dat is best lastig en zwaar!