Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Loedermoeder: tips om je kind te vermaken!

Loedermoeder: tips om je kind te vermaken!

Loedermoeder: tips om je kind te vermaken!

Oeps.

Daar sta je dan, hand in hand met je kind(jes), bij de kinderopvang of op het schoolplein. Haren in een knot, wallen onder je ogen en nog geen koffie gehad. Studiedag. Shit, shit, shit. Helemaal vergeten. De dag ziet er ineens heel anders uit dan je had gepland. No worries! Hier zijn onze tips om je kind te vermaken terwijl je eigenlijk moet werken, gewoon te moe bent om met de situatie te dealen of als je überhaupt niet meer zo soepel kunt bewegen omdat je hoogzwanger bent.

 1. Vriendinnen (mét kinderen)

  Spreek af met vriendinnen mét kindjes zodat ze elkaar kunnen vermaken. Ook nog eens gezellig ook!

 2. Verrassing

  Ga naar de speelgoedwinkel, laat je kindje een cadeautje uitzoeken en je bent voor de rest van de dag klaar. Hup, spelen maar.

 3. Schermtijd

  O, die tablet, toch. De redder in nood. Hallo nieuwe beste vriend!

 4. Buiten spelen

  Ga naar de speeltuin of kinderboerderij als het lekker weer is. Gegarandeerd succes en zonder al te veel moeite toch een topdag.

 5. Speciaal voor gevorderden

  Bij slecht weer is de binnenspeeltuin een leuke optie of samen zwemmen. Let op: alleen voor gevorderden – lees: als je iets minder moe bent – geschikt.

 6. Hutten bouwen!

  Verzamel alle lakens, dekentjes en kussens in huis om tenten en hutten te maken in de woonkamer. Even een korte inspanning, maar zó de moeite waard.

 7. Bakken en koken

  Samen koekjes of andere zoete baksels bakken of pizza’s maken. Een activiteit waar je vooral achteraf veel profijt van hebt.

 8. Kidsproof tuin

  Zorg voor een kidsproof achtertuin. Leuk speeltoestel en zandbak erin en mama zit binnen no-time met een wijntje (of ice tea) in de zon!

 9. Op avontuur

  Samen een stukje fietsen, de omgeving verkennen en lekker een ijsje eten of warme chocomel drinken. Niet alleen gezellig maar ook ontspannend.

 10. Me-time (incl. oppas)

  Bel oma en opa, de buurmeisjes of wie er dan ook maar op die kleine draak wil passen, voor wat me-time! (Grapje! Of toch niet?)

Hoe je het ook allemaal voor elkaar krijgt, maakt helemaal niet uit! Wees niet te streng voor jezelf, you do you. Echt waar, je doet het goed, mama! ❤