LaLieLoe - Born to be Wild
Dit zijn ze: de 10 origineelste babyshower cadeaus!

Dit zijn ze: de 10 origineelste babyshower cadeaus!

Dit zijn ze: de 10 origineelste babyshower cadeaus!

Yaay, het is bijna zover: de babyshower van je bestie, of misschien wel van je zus of je favo collega a.k.a. work buddy. Je bent trots op wat jullie (de organisatoren, duh) bijna kunnen neerzetten op de Grote Dag van de Babyshower. Maar...het regelen van de babyshower zelf heeft al zó veel van je tijd en aandacht opgeslokt dat je helemaal vergeten bent om een cadeautje te kopen. Oh my! Of misschien heb je al je creatieve ideeën aan het bedenken van de gekste babyshower spelletjes besteed, waardoor jouw bron van inspiratie volledig is opgedroogd. Snappen we natuurlijk, want die babyshower games nemen we heel serieus. Zoals het ook zou moeten.

Maar goed, even terug naar het probleem: het enige wat je te binnen kan schieten, zijn ‘cliché’ cadeautjes. Knuffels, rompertjes, luiers. Je vriendin, zus of collega zal vast en zeker dankbaar lachen wanneer ze dit ontvangt (want eerlijk is eerlijk, je kunt er nooit genoeg van hebben), maar die lach zal nog breder zijn bij het ontvangen van een gift die uniek of gepersonaliseerd is. Of misschien wordt er wel een traantje gelaten. Blijf niet in zak en as zitten vanwege je gebrek aan inspo, want dat wordt de komende minuten weer helemaal opgevuld met de 10 origineelste babyshower gifts!

  1. Badcape met naam

Er is niets leuker dan het ontvangen van gepersonaliseerde items, en dat al helemaal op een babyshower. Waarschijnlijk heb je nog geen idee wat de voornaam van de kleine spruit zal zijn, maar de achternaam staat vast. Stiekem heb je misschien ook al een koosnaampje voor de baby. Die kun je zeker ook laten borduren op de badcape

;) Wedden dat deze baby badcape een echte tranentrekker op de babyshower zal zijn?

€20,95

  1. Babywatcher

Wil jij jouw vriendin, zus of collega een onvergetelijke ervaring bezorgen? Schenk haar dan de prachtige mogelijkheid om een aantal pretecho’s te maken met de Babywatcher koffer, die alle benodigdheden bevat om deze pretecho’s te kunnen maken. Er is waarschijnlijk niets mooiers wat je aanstaande ouders kunt geven dan een ontmoetingsmoment met hun kleine spruit. Of dit momentje intiem tussen de ouders blijft, of misschien wel wordt uitgebreid tot een familie- of vriendenavond: hier scoor je altijd mee! En misschien mag je zelf nog wel meegenieten van de pretecho ;)

  1. Gepersonaliseerde teddy babydeken

Een multifunctionele teddy deken, die een 12/10 op zachtheid scoort, en ook nog eens gepersonaliseerd kan worden? Daar zegt geen enkele moeder nee tegen. Daar kun je gewoon geen nee tegen zeggen. Deze teddy deken kan als wiegdeken of deken in de kinderwagen gebruikt worden, maar is ook heerlijk om samen onder weg te kruipen tijdens de vele ouder-kind knuffelmomentjes op de bank. We love. *snik*

€34,95

  1. Regenboog nachtlampje

Een nachtlampje is onmisbaar in een babykamer. Om die boze monsters onder het bedje te verjagen, en natuurlijk om de overgang naar dromenland zo eenvoudig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Een nachtlampje is een nóg leukere vorm van decoratie wanneer deze gepersonaliseerd is. Ook hierbij kun je weer kiezen voor de achternaam of voor een koosnaampje. It’s up to you.

€34,99

  1. Opbergzak Tellkiddo

Misschien kun je het je voorstellen, maar misschien ook niet: als kersverse ouders heb je enorm veel spullen die je ergens moet zien op te bergen. Hoezeer je ook je best doet, je zult al snel merken dat heel wat spullen rondslingeren in de kamer. En dat je ze op een gegeven moment niet meer kunt vinden. De oplossing: opbergzakken. Maar dan natuurlijk wel een stijlvol exemplaar, zoals deze van Tellkiddo. Dus, do them a favor en schenk ze een praktische opbergzak voor de babykamer. Scheelt weer heel wat kopzorgen en van die ik-kan-meneer-teddybeer-niet-vinden-momentjes.

€14,95

  1. Gepersonaliseerd babyservies

Babyservies is op zich al enorm cute. En al helemaal wanneer je er een persoonlijke touch aan geeft, zoals bij dit bordje. De viervoeters kunnen natuurlijk ook niet missen op het servies (en eigenlijk op alles). Ja, precies, zo ontstaat dus de grote liefde die kinderen voor dieren hebben. Met dit servies wordt eten ongetwijfeld een feestje!

€14,99

  1. Washandjesset

Heb je ooit schattigere washandjes dan deze gezien? Nee, dat dacht ik al. Want het is ook zeer moeilijk om deze te overtreffen op de schattigheidsfactor. Precies waarom je deze als babyshower gift zou moeten geven.

€37,99

  1. Speelmat

Kruipen en spelen zal al snel tot de favo bezigheden van een baby behoren. Nadat hij of zij dat voor de eerste keer op deze speelmat gedaan zal hebben, zal hij of zij niet meer weg te slaan zijn van dit zachte exemplaar. Voordat jouw vriendin je boos aankijkt omdat haar baby alleen maar op de mat wilt liggen (of spelen, of zitten, whatever), misschien toch nog een tweede keer nadenken of je dit aan de aanstaande ouders wilt geven ;)

€52,99

  1. Fotolijstjes

Het inrichten van de babykamer is een heerlijke bezigheid. Een stoeltje daar, een opbergmand hier, nog een postertje aan de muur daar...en voor je het weet geef je tonnen met geld uit. Jep, het decoreren van de babykamer kan een dure hobby zijn. Wedden dat de aanstaande ouders enorm blij zullen zijn wanneer ze een handje hulp krijgen met de decoratie? Deze fotolijstjes zijn ideaal om precious pictures op te hangen in de babykamer en die meteen van een persoonlijke touch te voorzien!

€49,99

  1. Luiertas

Misschien wil mommy to be zelf ook wel even verwend worden. Gelijk heeft ze. Met een fashionable luiertas bijvoorbeeld. Een teddy exemplaar doet het altijd goed, maar dat hoeven we je niet meer te vertellen natuurlijk. En voldoende opbergruimte. Yes please.

€54,95

Producten