Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Deze 7 kidfluencers wil (moet) je volgen op social media!

Deze 7 kidfluencers wil (moet) je volgen op social media!

Deze 7 kidfluencers wil (moet) je volgen op social media!

Influencers: you hate them or you love them. Niets, maar dan ook niets ertussen in. Je hebt enerzijds het kamp dat iedere foto van een influencer liket, maar al te enthousiast door hun profielen scrollt en ondertussen heel wat foto’s toevoegt aan de save-mapjes (nooit meer die inspo kwijt zijn!) op Instagram. Maar je hebt natuurlijk ook degenen onder ons die de lach van influencers op foto’s te fake vinden, zich gruwelijk irriteren aan al die gratis spullen die ze ontvangen (want waarom ik niet?) en het feit dat ze con-ti-nu hun leven online gooien. #PicturePerfect.

Maar wist je dat de influencer trend inmiddels ook al de jongere generaties heeft bereikt? Val vooral niet van je stoel wanneer het woord ‘kidfluencer’ genoemd wordt. Ja, mensen die anderen proberen te beïnvloeden maar dan in een mini versie. Voordat je je zorgen maakt over kinderarbeid, deze accounts worden meestal door de ouders van deze mini’s beheerd. Wat je mening over adult influencers ook moge zijn, deze kidfluencers kun je sowieso niet weerstaan! Want: adorableness level 100!

  1. Ryan Kaji

Op je tiende 220 miljoen euro verdienen? Voor de meesten van ons (laten we gerust ‘allen’ zeggen) zal dit slechts een zeer mooie maar verre droom blijven. Maar voor de Texaanse Ryan Kaji is dit zo realistisch als maar kan. Ryan is op YouTube bekend geworden door het uploaden van unboxing video’s van speelgoed, waarin hij zijn kritische blik zeker ook niet achterwege laat. Zijn razendpopulaire YouTubekanaal Ryan’s Toy Review is inmiddels geëvolueerd tot Ryan’s World, bestaande uit maar liefst negen YouTubekanalen. Oh ja, hij heeft ook zijn eigen show op Nickelodeon Jr. Als het dagelijks unboxen van kleding of make-up ons zó veel zou kunnen opbrengen...

  1. Nastya

Alsof die 220 miljoen euro al niet genoeg was, verdient de Russische kidfluencer Anastasia Radzinskaya, ook wel bekend als Nastya, nog meer geld met haar Youtubekanaal en mag ze zich hierdoor de bestbetaalde kidfluencer op YouTube noemen. Het YouTubekanaal van Anastasia is opgezet in een moeilijke periode van haar leven, waarin artsen haar ouders waarschuwden dat Aanastasia wellicht nooit zou kunnen spreken. Deze diagnose bleek niet te kloppen, en het leven van Nastya ziet er nu dan ook een stuk rooskleuriger uit. Inmiddels verdient Nastya bakken met geld door video’s te uploaden over belangrijke levenslessen voor mini’s (te schattig), activiteiten die ze met haar vader of vriendinnen doet of haar eigen liedjes. It all seems so easy!

  1. Quenisha Qiana

Ja hoor, ook in ons eigen kikkerlandje schieten de kidfluencers al uit de grond als kool. Quenisha Qiana heeft maar liefst 298K trouwe volgers op Instagram, heeft heel wat fotoshoots voor diverse merken op haar naam staan en inspireert haar volgers met de stoerste outfits. Van een off-shoulder jurkje tot een jeans met de vetste Nike Dunks, she’s got it all. Shoppen voor je mini me met een kortingscode? Die zul je regelmatig voorbij zien komen op Quenisha’s account!

  1. Ava en Alexis McClure

Ava en Alexis McClure, ook wel de McClure twins genoemd, zijn enorm YouTube-famous in Amerika. Het begon allemaal met de video Twins Realize They Look the Same die al snel viraal ging, en daarmee was hun populariteit geboren. Good Morning America show? Model zijn op New York Fashion Week? Shoots voor Nike en Converse? Staan ook op hun lijstje van been there, done that. Ik hoor je gedachten al op hol slaan, op zoek naar een idee voor een originele video voor jouw mini me die hopelijk ook viraal gaat. Dat dus.

  1. Gabrielle en Alex Vilumsone

Gabrielle en Alex, ook wel Gaby and Alex genoemd, hebben de eer om de titel jongste Britse influencers te mogen dragen. Dit duo heeft hun populariteit te danken aan video’s op YouTube waarin ze speelgoed uitpakken én ermee spelen. Vlogs waarin hun familie voorkomt doen het ook enorm goed. Ja, die unboxing video’s lijken toch echt een grote succesfactor te zijn. Hup, verhoog jouw eigen slagingskansen dus met unboxings!

  1. Taytum en Oakley Fisher

Je had het waarschijnlijk al geraden, maar het feit dat je een tweeling bent doet het ook altijd goed. People love that. Maar dat heb je helaas niet in de hand (maar die unboxing factor wel!). Dit is wel het geval voor de tweelingzusjes Taytum en Oakley Fisher. Bedragen zoals $25.000 voor een enkele YouTube video? Volkomen normaal voor deze mini fashionista’s. Eerlijk is eerlijk, maar de populariteit zit ook wel een beetje in de familie. Ouders Madison en Kyler acteren beiden. Hierdoor hebben de jonge meiden ook een rol in de serie Days of Our Lives gekregen. Misschien toch eens een lesje acteren volgen?

  1. Stella en Blaise

Wie spannen er de kroon als het gaat om een geweldige stijl? Dat zijn toch echt wel kidfluencers Stella en Blaise. De coole Californian stijl (denk oversized sweaters, broeken met print en vette Nikes) van dit broertje en zusje overtreft alles. Tel hier eens hun grote bos blonde lokken en schattige gezichtjes bij op. En voilà, je bent verkocht.