Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
pretecho

Babywatcher, de pretecho voor thuis!

Babywatcher, de pretecho voor thuis!

Jouw volgende pretecho thuis zelf maken! Dit kan gewoon met Babywatcher! Maar wat is een pretecho nou eigenlijk? En wat is het voornaamste verschil tussen een reguliere pretecho en een Babywatcher pretecho?

Wat is een pretecho?

Een pretecho. De naam zegt het al: het is een echo die je maakt, gewoon voor de lol. Een heerlijke extra tijdens je zwangerschap, want je kan eindelijk weer naar je kindje kijken; kijken hoeveel hij of zij nu weer gegroeid is. Pretecho's worden vaak gemaakt bij verloskundigen of in het ziekenhuis. Er worden geen metingen gedaan, maar het gaat puur om het plezier.

De kosten van een pretecho?

Een pretecho wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten zijn op elke plek heel verschillend. Ga je voor een 2D, 3D, of 4D- echo? Dat speelt mee in de prijs en daarnaast ook de kwaliteit van de echo (en foto’s en filmpjes die je mee naar huis krijgt).

Wat is het verschil tussen een pretecho en de Babywatcher?

Met de Babywatcher kun jij jouw volgende pretecho thuis gewoon zelf maken! Samen met je familie en vrienden om je heen jouw kleine bewonderen. Heerlijk toch, iedereen om wie je geeft alvast kennis laten maken met het wondertje in jouw buik. En dat allemaal in de comfort van je eigen huis! Een ander belangrijk verschil is de hoeveelheid echo's. Bij een reguliere pretecho krijg je een echo van ±30 minuten. Als je de Babywatcher huurt (v.a. 3 dagen) krijg je 3 echo's per huurdag. Dus ligt hij of zij er de eerste keer niet lekker voor? Probeer je het later op de dag (bijv. als je beweging voelt) gewoon nog een keertje!

Waarom de Babywatcher?

Een pretecho is heel populair geworden. Je wil natuurlijk zoveel mogelijk naar je kindje kijken. Met de Babywatcher, kun je nog meer van je kleintje genieten. We zetten de voordelen even uitgebreid voor je op een rijtje.

1. Je kiest helemaal zelf wanneer je naar je kleintje kijkt. Op Kerstavond kijken? Dat kan dus gewoon!

2. Je creëert extra bijzondere momenten door het gewoon in huiselijke sferen te doen. Je hoeft dus ook niet te kiezen wie mee mag naar de echo.

3. Je gaat zélf op ontdekkingstocht, bent alleen met de kleine en je geliefden, en voelt je hierdoor extra verbonden. De beelden kun je wereldwijd streamen, downloaden en opslaan. Zowel foto's als video's!

4. Je hebt de mogelijkheid om je dierbaren te verrassen door de Babywatcher mee te nemen naar een bijzonder familie event, vriendinnen weekend, je schoonouders die ver weg wonen of gewoon naar opa en oma!

5. Je kan meteen kijken als je iets voelt. Voel je een trapje? Pak de Babywatcher erbij en zie hoe je kleine rond beweegt in je buik!

6. Je huurt de Babywatcher al vanaf EUR 23,- per dag (met een minimum van 3 dagen).

Nou ja, veel leuke redenen dus om snel jouw kleintje thuis te gaan ontmoeten!
Bestel hier jouw Babywatcher

Producten