LaLieLoe - Born to be Wild

De kinderen vonden het geweldig!

De kinderen vonden het geweldig!

"De kinderen vonden het geweldig!"

Artikel Brabantse mama’s 19 mei 2017

Broertje of zusje op komst? Met de Babywatcher kun je kijken wat de baby allemaal uitspookt in de buik. Het is geweldig om te zien voor de grote broer en zus. "De kinderen vonden het echt geweldig!"

Broertje of zusje op komst

"De babywatcher kende ik nog van mijn zwangerschap met Sepp. Toen nog in de crowdfunding fase van het bedrijf, nu een goed lopend bedrijf met een heel leuk product. Thuis echo’s maken! Hoe vaak heb je wel niet gedacht: oké ik nu weten wat mijn kindje aan het doen is, kleine druktemaker. Heb je de Babywatcher in huis, dan kan je gelijk kijken! Broertje of zusje op komst De Babywatcher is een relatief klein apparaat die super makkelijk in gebruik is. Download de software op je (windows)laptop, plug de Babywatcher in en je kan kijken! Het apparaat komt inclusief de bijbehorende echo gel en alle kabels. Dus je hoeft echt nergens meer aan te denken. Tip: als je laptop nog updates moet uitvoeren, doe dit dan zeker de dag voordat je hem binnen krijgt. Ik had dus het probleem dat het update tijd was, en dat duurde uiteraard verschrikkelijk lang!

Veilig!

Je kan elke dag 3x 10 minuten kijken en de eerste dag zelfs 6 keer. Van uit gaande dat je de eerste keren toch nog even moet zoeken hoe en wat. Qua veiligheid zit je goed met de Babywatcher. Hij is uitvoerig getest en veilig bevonden! Kijk dat is toch ook wel een lekker gevoel als je ligt te kijken hé, dat het veilig is. Wil je er meer over weten kan je op de site van Babywatcher zelf kijken voor meer uitleg hierover. Het principe is plug & watch maar ik merkte wel dat je even moest spelen met de helderheid van het scherm. Te veel wit en alles was 1 grote grijze massa, te donker en de handjes en voetjes vielen weg.

Trotse grote broer

Trotse grote broer Sepp wilde elke dag wel even meekijken naar zusje. Er werd dan lieftallig geroepen: ‘wakker worden slaapkop’ en hard gelachen als Zusje weer eens lekker bewoog. Het is leuk om juist de Babywatcher erbij te pakken als je baby zijn speelkwartiertje heeft. Je ziet dan wat je voelt en voelt wat je ziet. Ik vond het heel grappig om te zien hoe vaak zusje met haar navelstreng lag te spelen. Bijna elke keer als we keken had ze met één of twee handjes de navelstreng vast. Overdag was het echo-en wat lastiger omdat ze dan vaak met haar. hoofdje naar beneden lag en ik die dus nauwelijks op beeld kreeg. Heel leuk als opa en oma komen kijken, haha!

Ik zeg: zeker doen!

Om beelden op te slaan moet je even pauzeren en zo kan je de laatste minuut opslaan. In het begin was dit even zoeken waardoor ik wat vage fotootjes heb opgeslagen. Pas na een paar keer had ik door dat ik ook frame voor frame terug kon spoelen en zo het plaatje op kon slaan wat ik juist wilde zien. Mijn laptop is niet meer de allersnelste en hierdoor duurde de eerste keer opslaan telkens een minuut. Dat is jammer omdat je dan niet verder kan kijken. Grote kans dat dit voornamelijk aan mijn laptop ligt maar wel iets om rekening mee te houden. Vrees jij voor een slome laptop, of 20 updates, dan kan je via Babywatcher een windows tablet meehuren. De Babywatcher slaat overigens de eerste minuut standaard op. Dit zijn dan vaak nog de zoekende beelden, maar als je net lekker aan het kijken bent vergeet je nog wel eens op te slaan (althans ik dan!). Ik had aan het einde van mijn huurperiode nog 10 echo’s over. Dit kwam omdat ik de eerste dag niet gelijk zes keer had gekeken en een dag helemaal niet doordat het erg druk was. Het is wel jammer dat je niet kan zeggen: vandaag heb ik tijd voor 4 echo’s, dus ik doe er vandaag 4. De prijzen voor een weekje echo pret vind ik reuze meevallen. Ik zeg: zeker doen! Het is echt super leuk om te doen. " Door: Mariëtte - Brabantse Mama's

"Trotse grote broer Sepp wilde elke dag wel even meekijken naar zusje. Er werd dan lieftallig geroepen: ‘wakker worden slaapkop’ en hard gelachen als zusje weer eens lekker bewoog"