Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
broertje zusje zwangerschap

Broertje of zusje op komst? Je kindje betrekken bij de zwangerschap, zo doe je dat!

Broertje of zusje op komst? Je kindje betrekken bij de zwangerschap, zo doe je dat!

De Babywatcher, de ideale manier om Giulia-Mae bij de zwangerschap te betrekken!

We proberen Giulia-Mae zoveel mogelijk te betrekken bij de zwangerschap door bijvoorbeeld boekjes voor te lezen, mee te nemen naar de controles, het met haar erover hebben, haar betrekken bij de aankopen voor de baby... Is dit de juiste manier? Geen idee, maar voor ons voelt dit goed.

Een baby in mama's buik

Nu er rond de kerst een broertje voor Giulia-Mae zal komen, is het natuurlijk niet alleen voor ons een spannende tijd maar ook voor haar, grote zus in spé! Mensen aaien plots over mama’s buik en mama sleurt iedereen maar mee naar de babykamer. Het huis vult zich steeds meer met kinderspullen die niet bedoeld zijn voor haar, en mama kan plots niet meer allemaal gekke kunstjes samen doen. Een verwarrende tijd voor haar. we hebben haar natuurlijk uitgelegd dat er na sinterklaas een baby’tje bij komt, maar hoe het voor haar voelt… geen idee!

“Dit is dé manier voor Giulia-Mae om eens rustig mee te kijken naar dat alles wat er in mama’s groeiende buik gebeurt!”


Thuis naar de baby kijken

Toen Babywatcher mij benaderde voor een samenwerking was ik direct enthousiast! Want dat is dé manier voor Giulia-Mae om eens rustig mee te kijken naar dat alles wat er in mama’s groeiende buik gebeurt! Stiekem had ik al een paar keer op de website gekeken en overwogen om hem te huren voor een paar dagen, maar ze waren mij voor. En dat vond ik dus helemaal niet erg! Bij de controles in het ziekenhuis (ik heb geen verloskundige praktijk) is Giulia-Mae nogal onrustig. Er is ook zoveel te zien! Even rustig de baby bekijken zit er dus niet in. Gelukkig vond ze het op deze manier wel heel erg leuk. En wat was ze trots als ze de baby zag zwaaien, want ja… die zwaaide natúúrlijk alleen naar zijn grote zus! Wat een verschil met de onrust die ze ervaart in het ziekenhuis. De Babywatcher huur je super eenvoudig via de website, en is ook zeer makkelijk aan te sluiten, trust me, als ik het kan, kan jij het! Zo fijn om dit thuis te kunnen!!

De eerste ervaring met de Babywatcher

Vrijdag middag racete ik direct door naar huis, want daar stond hij op ons te wachten. De Babywatcher! Keurig verpakt in een koffer. Giulia-Mae was nog bij opa en oma dus Arjo en ik konden hem samen voor de eerste keer uitproberen. Nadat we hem hadden aangesloten moest ik mij aanmelden via het programma. Pregnancy brain ten top hier, en ik wist mijn inloggegevens niet meer. Via de website van Babywatcher kreeg ik hulp middels de chat. Supersnel, en heel prettig. Het duurde dan ook maar even voordat ik kon inloggen. Eenmaal ingelogd spreekt het programma eigenlijk wel voor zich en hadden we heel erg snel ons kindje in beeld. Het blijft zo onwijs bijzonder om dit te zien. Ook heel grappig om te zien dat de schopjes die ik voelde ook bevestigd werden op de echo. Toen we Giulia-Mae weer ophaalden bij opa en oma ging het koffertje natuurlijk direct mee. Een uitgelezen kans voor familie om een keer bewegende beelden te zien in plaats van alleen echo’s foto’s.

Samen genieten met geliefden

De dagen erna hebben de we zoveel mogelijk familie mee laten genieten van de echo’s, en voor mij heel speciaal om mijn beste vriendin – geëmigreerd naar Curaçao – ook mee laten kijken naar haar toekomstige neefje. Ze is voor vakantie over naar Nederland en dit zal waarschijnlijk de enige keer zijn dat ze mij zwanger zal zien. Superfijn om haar er op deze manier bij te kunnen betrekken aangezien we al zoveel andere momenten missen samen tijdens deze zwangerschap. Ik vind de Babywatcher een enorme aanrader voor zwangeren om te huren of om een zwangere cadeau te geven. Persoonlijk ben ik wel blij dat ik het met dit termijn heb gedaan. De beelden zijn behoorlijk scherp en makkelijk te ontcijferen, ook voor mensen die nooit eerder een echo hebben gezien. Mocht ik hierna ooit weer in verwachting raken dan zou ik hem zeker willen huren! Deze blog is geschreven n.a.v. een samenwerking met Babywatcher, maar geheel volgens eigen waarheid geschreven – Chiara Karperien (2019)

Zie je baby waar en wanneer je maar wilt.

Volg de ontwikkeling van je baby en mis nooit iets.

Deel een bijzonder moment en maak blijvende herinneringen met familie en geliefden.