Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Babybox Sjoprz

Een babybox vól met voordeel

Een babybox vól met voordeel

Een babybox vól met voordeel

Net zoals zwangere vrouwen, hebben wij een babyradar in ons. Waar wij het woordje baby horen, daar zijn wij bij! Onlangs hoorden we van een nieuw gelanceerde Babybox van Sjoprz. Een babybox vol met voordeel speciaal voor alle zwangere vrouwen en kersverse mama’s. Die wilden wij ook! De box bevat allemaal handige babyspulletjes die je zeker nodig gaat hebben. En met flink voordeel! Dat is in ieder geval waar Sjoprz voor staat. Maar wij wilden het toch even checken!

Echt zo voordelig?

We konden het niet laten. We pakten een box uit en maakten de volgende berekening:
  • Zwitsal Luiers Maxi Plus (27 stuks) € 9.99
  • Zwitsal Billendoekjes € 2.99
  • Nestlé Pyjamapapje 5 Granen € 2.85
  • Nestlé Kwarkolino Perzik € 2.59
  • Nestlé Avondpapje Pompoen € 1.70
  • Pyjamapapje Vanille € 2,15
  • Pyjamapapje biscuit € 2,15
  • 2x Yogolino Aardbei knijpzakje € 2,18
  • Difax lepels € 6,99
  • Slabbertje € 4,25
Totaal € 37,84 Prijs Babybox Sjoprz € 19,95 Conclusie € 17,89 voordeel

En verwennen maar

Wij willen ons kleintje verschrikkelijk verwennen! Natuurlijk met liefde, maar liefst kopen we ook elke dag nieuwtje kleertjes, die schattige, stoere Nikies, gaan we voor de beste producten en hebben we die perfect ingerichte babykamer net zoals op Pinterest. Klein nadeel: dit kun je flink hard voelen in je portemonnee. Ben jij net zoals wij eigenwijs, en wil je toch alleen maar het beste van het beste voor je kleine? Dan is Sjoprz zo’n slecht idee nog niet! Deze boodschappenapp maakt het mogelijk zo voordelig mogelijk boodschappen te doen. Je vult je postcode en jouw boodschappenlijst van die dag in, vervolgens word je naar een supermarkt in de buurt verwezen waar jouw benodigde producten het meest voordelig zijn. Hierbij houden ze rekening met alle aanbiedingen van de supermarkten bij jou in de omgeving. We zouden zeggen: give it a try en zorg ervoor dat je einde van de maand geld overhoudt om jouw kleine extra te verwennen!

Over Sjoprz

Sjoprz is vanaf 2015 actief als prijsvergelijker en wil consumenten graag helpen bij het doen van hun dagelijkse boodschappen. Niet alleen geeft Sjoprz aan waar jij de voordeligste boodschappen krijgt, maar ook kun je een boodschappenmandje thuis laten bezorgen tegen de laagste prijs. Heb je dus een lui dagje, last van je zwangerschapshormonen of heb je net wat te hard gesport, dan hoef je de deur gelukkig niet meer uit. Benieuwd naar Sjoprz? Bekijk dan hun website. Jij kan een gratis Babybox winnen. Like ons op Facebook, bekijk de winactie en doe snel mee!

Creëer je eigen onvergetelijke momenten. Deel je geluk of maak het intiem, maar geniet want soms draait je zwangerschap alleen om jou.