Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Tutto quello che devi sapere per il concepimento del tuo adorabile baby!

Baby Making Seks: het verwekken van een liefdesbaby

Baby Making Seks: het verwekken van een liefdesbaby

Baby making Seks: het verwekken van een liefdesbaby

Voor sommige stellen is het na één passievolle vrijpartij raak. Anderen hebben jarenlang seks met een missie. De verplichte vorm van seks kan de passie nog wel eens opbreken en verloren laten gaan. Wij geven je tips voor Baby Making Sex.

Doe het met regelmaat

Seks is leuk. Dat staat vast. Dat moet ook zo blijven. Elke dag van bil gaan, is zeker niet noodzakelijk om een kindje te verwekken. Sterker nog: wij zouden je aanraden met regelmaat en zo’n twee, drie of vier keer per week te vrijen. Regelmatig seks hebben zorgt voor veranderingen in het immuunsysteem, waardoor de vruchtbaarheid wordt vergroot. Bij de man neemt de kwaliteit van sperma af wanneer er tien dagen geen zaadlozing is geweest. Te vaak gaat helaas ook ten koste van de zaadjes. Houdt als vrouw rekening met jouw meest vruchtbare dagen rond de eisprong.

Op z’n hondjes, lepeltje-lepeltje?

Zijn het fabels of feiten? Klopt het dat je met de missionarishouding de grootste kans hebt om zwanger te worden? Of kunnen jullie het beter op z’n hondjes of lepeltje-lepeltje doen? Eerlijk gezegd durven wij dit niet met zekerheid te zeggen. Maar het lijkt ons logisch dat doggystyle, de goede oude missionarisstand en lepeltje-lepeltje standjes zijn met de grootste kans van slagen. Zwaartekracht speelt een rol bij de bevruchting. Hoe dichter de penis bij de baarmoeder is op het moment van zaadlozing, hoe groter de kans op bevruchting. Zeker in neerwaartse houding erg ideaal. In ieder geval een goede reden om even niet meer bovenop te zitten en je partner het werk te laten doen ;-)

Samen genieten, samen komen

In eerste instantie zou je denken dat het alleen voor de man essentieel is om klaar te komen om een eitje te kunnen bevruchten. In de meest ideale situatie krijgen jullie echter samen een orgasme. Niet alleen omdat dit natuurlijk super fijn is, maar ook omdat jouw baarmoeder zich dan flink samentrekt. Zo wordt het voor de zaadcellen gemakkelijker om de juiste richting uit te zwemmen. Daarnaast vergoot opwinding de kans op zwangerschap. De kwaliteit van het zaad van de man wordt beter. Jij wordt vochtiger wat zorgt voor een betere omgeving voor het zaad. Neem dus vooral de tijd voor elkaar, sla het voorspel zeker niet over heb geen seks om te bevruchten, maar om te genieten. Zo móet het vrijen dus wel leuk blijven.

Blijf nog even na-bedden

Ga jij ook altijd direct naar het toilet na het vrijen? Je wil natuurlijk geen blaasontsteking oplopen. Maar als je zwanger wil raken kun je die blaasontsteking beter riskeren en gewoon lekker in bed blijven liggen met je partner. Bepaalde standjes (missionaris, lepeltje-lepeltje) maken het mogelijk nog even in elkaar gekronkeld te blijven liggen met je partner. Doe dit dan ook net wat langer dan normaal. Ga vervolgens zo’n tien minuutjes gezellig nagenieten in bed, liggend op je rug. Eventueel kun je een kussen onder je billen plaatsen en je bekken kantelen. Zo help je de zaadcellen de juiste richting op. Ons allergrootste advies is zoveel mogelijk te genieten van elke vrijpartij. Bouw de spanning op, neem de tijd voor elkaar, blijf elkaar uitdagen en voel de liefde. Jullie willen immers een liefdesbaby verwekken. Of niet dan? :-) De antwoorden op al je vragen over seks tijdens de zwangerschap!