Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini!

9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini!

9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini!

It’s party time!

Een reden voor een feestje is er altijd wel, toch? Vooral rond de feestdagen is het tijd om te pieken. Sinterklaas, Kerstmis, misschien vier je binnenkort wel de allereerste verjaardag van je mini. Of de tweede, derde, vierde… Jawel, waar gaat de tijd heen? Maar goed, een feestje staat gelijk aan cadeautjes. Dat begrijp je. Natuurlijk is Duplo of Lego altijd leuk en makkelijk om te geven. Mijn zoontje gaat er bijzonder goed op, dat geef ik toe, en laten we eerlijk zijn… een blij kind is een blije mama. Maar ja, die felgekleurde blokjes doen nou eenmaal pijn aan je ogen. En voeten. Dus, mama deze is speciaal voor jou: het mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini(’s)!

Van bengels die op wasrekken of tv-meubels klimmen tot engeltjes die zoet met dieren spelen. Of een knuffel mét warmtekussen - heerlijk voor de allerkleinsten - en, ik bedoel, kijk die gans nou… zo schattig!

9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini! - houten klimrek

Een prachtig fietsje om buiten te racen maar ook binnen scheurt je mini gegarandeerd door het huis. Met de woonkamer als parcours en de meubels als obstakels is het een en al avontuur voor de kleine. Eh, botsingen niet uitgesloten. Enne een prachtig speendoekje of een houten babygym met lieve speeltjes mag natuurlijk niet ontbreken voor de ieniemini’s.

9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini!  - speendoekje maan
Heb je thuis ook zo’n eigenwijsje rondlopen dat alles zelf wil doen? Dan is de houten fruitset geweldig! Of laat je kleintje zelf door het prentenboek ‘Coco kan het!’ bladeren. Samen lezen is natuurlijk nóg leuker. Een ding mag duidelijk zijn: boeken heb je nooit in overvloed. Last but not least: een stijlvolle ballenbak voor op de kinderkamer – zeg gerust woonkamer – want zeg nou zelf dit is een key piece voor je interieur.

9x het meest geweldige en mooiste speelgoed om cadeau te geven aan je mini! - ballenbak

Klikken maar!
1. Houten klimrek – Triclimb, €249,95 Hout & Plezier, 2. Houten luipaard - Holztiger, €12,50 Villa Hoera, 3. Knuffel gans met warmtekussen – Senger Naturwelt, €49,95 Zoenvoorgunst, 4. Fietsje – Kinderfeets, €83,88 Pinkorblue.nl, 5. Maan speendoekje, €24,50 Dappermaentje, 6. Houten babygym – Liewood, €94,94 KidsDeco.nl, 7. Houten snijfruit – Little Dutch, €15,95 Prenatal, 8. Prentenboek ‘Coco kan het!’ – Loes Riphagen, €14,99 Bol.com, 9. Ballenbak - Misioo, €128,95,- Lazy Lama
Producten