Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
onzekerheden zwangere vrouw

6 onzekerheden van een zwangere vrouw

6 onzekerheden van een zwangere vrouw

Maak jij je ook zoveel zorgen? Het is heel normaal dat je onzeker bent tijdens je zwangerschap. Het is ook niet niks wat er allemaal op je af komt. Weet vooral dat je niet alleen bent!

Dat er iets mis is

Je bent nog pril zwanger en voelt je baby nog niet bewegen. De kans op een miskraam is de eerste weken het grootst. Na het zien van het kloppend hartje tijdens de echo ben je weer even gerustgesteld. Besef: de kans dat alles goed gaat, is zoveel groter dan de kans dat er iets misgaat!

"Door even snel bij je kindje te kunnen kijken, stelt de Babywatcher je echt gerust!" Monica Geuze


Iets ‘gevaarlijks’ eten

Zoveel food do’s en don’ts. Jouw baby kan heus wel tegen een stootje. Heb je iets verkeerds gegeten? Zorg er dan vooral voor dat het niet nog een keer gebeurt.

Ik word een slechte moeder

Binnenkort moet jij de eerste luiers verschonen, een baby voeden, een kind opvoeden. Kun je dat wel? Je twijfelt. Maar natuurlijk kun je dat!

De bevalling

Er zijn weinig vrouwen die zich geen zorgen maken om de bevalling. Tja, wat zullen we zeggen. Het hoort erbij. Blijf denken aan het moment dat nadert: niet lang meer voordat je jouw kleine in je armen houdt. Daar doe je het voor!

De extra kilo’s

Probeer de extra kilo’s tijdens je zwangerschap te beperken; eet dus niet voor 2, maar denk aan je gezondheid. En… een paar extra kilo’s is ook niet zó erg, toch? 😉

Je werk

Hoe gaat je baas reageren als je vertelt dat je zwanger bent? Daarnaast ben je zo ontzettend moe, misselijk en snel afgeleid. Vertel het gewoon! Komt goed.