Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Spullen die je leven met baby makkelijker maken

Spullen die je leven met baby makkelijker maken

Spullen die je leven met baby makkelijker maken

Een kersverse moeder zijn.

Dat is echt leven op een roze wolk, toch? Tijd doorbrengen met jouw eigen kleine creatie, alles is helemaal picture perfect en lijkt rechtstreeks uit een droom te komen. Helaas is dit ook een gevalletje te mooi om waar te zijn. Back to reality. Zeker is het de mooiste periode van je leven. Maar ik denk dat we allemaal kunnen beamen dat mom life ook heus wat struggles en worries met zich meebrengt. Je houdt zoveel van je mini me dat je hem of haar te pletter knuffelt (geef het maar toe, we vertellen het niet verder), maar tegelijkertijd is hij of zij ook zo kwetsbaar, en ben je bang dat je bébé iets overkomt. Worst nightmare zonder twijfel. Wat hier ook nog eens aan bijdraagt, is dat je kleine schat nog niet kan praten en kan uitleggen wat hij of zij verlangt (en nee, hierbij telt het o zo schattige gebrabbel waardoor je zelf ook op babytoon gaat praten nog niet mee). Natuurlijk heb je die bekende moeder-gevoelssprieten en moederinstinct die je vertellen wanneer er iets mis is en wat je baby nodig heeft. En ja, die gevoelssprieten en dat instinct zijn zeer accuraat en maken zelden fouten (credits to us moms!). Toch grijpen we alle hulpmiddelen maar al te graag aan, om die mom worries enigszins te verlichten en ons meer te kunnen focussen op Q-time met onze mini me’s. Precies om deze reden was het hoog tijd om een selectie te maken van spullen die je leven met bébé een stuk makkelijker maken. En hebben wij jullie ooit in de steek gelaten? Zeker niet! Daarom presenteren wij jullie maar al te graag een aantal hulpmiddelen die onmisbaar zijn voor het leven met een mini me.

Spullen die je leven met baby makkelijker maken

1. Milk Maker, €199,95 Easybaby, 2. Antikrampjesband, €19,95 Easybaby, 3. Slaaptrainer, €24,95 Easybaby, 4. Baby Rocker, €49,95 Easybaby, 5. Babysense, €129,- Wehkamp, 6. Slimme baby camera, €154,- Bol.com, 7. Autospiegeltje, €18,40 Bol.com, 8. Bambino sokjes, €2,99 Kruidvat

  1. Milk Maker

My milkshake brings all the babies to the kitchen! De uitvinder van deze musthave is absoluut een genius. Waarom? Omdat deze milk maker je met slechts één druk op de knop toestaat om een babyflesje te bereiden op de ideale temperatuur. Het vullen van een babyflesje op perfecte warmte was nog nooit zo easy, toch? Als alles in het leven zo makkelijk was...

  1. Antikrampjesband

Een van de grootste enemies van je baby zijn krampjes. Zeker wanneer het tijd is om te gaan slapen. Ik hoor je al denken, dat wordt weer zo’n slapeloze nacht vol gehuil en gedraai van mijn baby. Maar dat eindigt nu met deze antikrampjesband, die krampjes kan verlichten. Bevestig deze zachte en comfortabele band om de buik en rug van je baby aan de hand van klittenband. Een ander pluspunt is dat je bij de bestelling van deze band een hotpack vulling, kersenpitten / vlaszaad vulling en lavendel vulling krijgt, waardoor je zelf de vulling kunt bepalen. Het succes van deze antikrampjesband zit in de warmte, waardoor jouw bébé zijn aandacht meer zal focussen op de warmte dan op de krampjes. Hebben dus!

  1. Slaaptrainer

Een feit waar we absoluut niet omheen kunnen: we all need sleep. En dit geldt zeker voor kleine baby’s. Slaap van goede kwaliteit is o zo belangrijk voor je mini me, en laat deze slaaptrainer daar nou eens bij kunnen helpen. Deze slaaptrainer helpt jouw baby om zelfstandig in slaap te vallen aan de hand van zes verschillende geluiden en een ingebouwde huilsensor. Om de baby het fijne gevoel van mama’s buik terug te geven, kan deze slaaptrainer onder andere het vertrouwde geluid van mama’s bloedsomloop en hartslag afspelen. Met andere woorden, een aangename terugblik naar die 9 cosy en relaxte maanden in mama’s buik. Dit is zeker een fijne afwisseling op de hardere geluiden in de buitenwereld, die soms zelfs spannend voor jouw baby kunnen zijn.

  1. Baby Rocker

Je baby zal een groot gedeelte van de tijd in de kinderwagen ook slapend of rustend doorbrengen. De Baby Rocker is hierbij een musthave, aangezien het de kinderwagen wiegt met slechts één druk op de knop. Dit is ideaal, aangezien baby’s trillende bewegingen heel aangenaam vinden. Deze ‘één-druk-op-de-knop’ musthaves beginnen je goed te bevallen, toch?

  1. Babysense

Dit medische hulpmiddel heeft ook weer betrekking tot slaap. Alweer een musthave voor een goede slaap? Ja, inderdaad. Maar zoals ik al zei, is dit een van de belangrijkste dingen voor jouw baby. De Babysense is een sensormatje, dat je gemakkelijk onder het matras van je baby kunt schuiven. Dit sensormatje merkt aan de hand van sensorpunten de bewegingen van je baby op. Het allerbeste hieraan: je wordt direct gealarmeerd zodra er iets mis is met jouw baby. Je begrijpt het goed, dit verzekert jouw baby van een goede slaap, maar jou ook! Win-win.

  1. Slimme baby camera

Deze Lollipop slimme baby camera is redelijk prijzig, maar absoluut de moeite waard. Want als ik slimme baby camera zeg, dan bedoel ik ook echt slim. Deze tool beschikt over live streaming en opname mogelijkheden, geluids- en bewegingsdetectie, een temperatuurfunctie, luchtvochtigheidssensor, een muziekfunctie en terugspreekfunctie. Lang leve de technologie!

  1. Baby autospiegeltje

Mirror mirror on the wall! Af en toe even spieken naar die kleine knapperd achter in de auto om nog eens te bewonderen hoe schattig hij of zij is, of simpelweg om even te checken hoe het gaat met je baby? Dan is dit autospiegeltje een geweldige investering. Maak het spiegeltje vast aan de hoofdsteun van de stoel, waarna je via de achteruitkijkspiegel je bébé in de gaten kunt houden.

  1. Bambino babysokjes

Last but not least, babysokjes. Nu denk je waarschijnlijk, natuurlijk wist ik al dat mijn baby niet zonder babysokjes kan. En dat klopt uiteraard ook. Maar ik geloof dat we allemaal de struggle kennen van babysokjes die afzakken. En de irritatie die vervolgens keer op keer volgt. Probeer dan zeker eens deze Bambino babysokjes, die – wonderbaarlijk genoeg – niet afzakken en de voetjes van je baby heerlijk warm houden!