Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Zelf een pretecho maken op de babyshower!

Zelf een pretecho maken op de Babyshower!

Zelf een pretecho maken op de Babyshower!

Een pretecho maken op de babyshower, bijzonder en verbindend!

Ze is de eerste binnen de vriendinnengroep. De eerste met relatie, de eerste verloofd, de eerste getrouwd. Laatst was er groot nieuws: er is een kindje op komst! Dat moet gevierd worden.

Een babyshower organiseren

De babyshower is overgewaaid uit Amerika en upcoming in Nederland. Direct na het nieuws, maken we een appgroep aan. Want die babyshower moet en zal er komen. Extra reden voor een feestje! Mogen we eigenlijk drinken op een babyshower? De eerste vraag die in ons opkomt. Er volgen nog honderd. Leuk die trend uit Amerika, maar hoe organiseren we zoiets?

Show time

Ze denkt dat ze vandaag een relax-dagje heeft met haar liefje. Hij is even iets ophalen bij zijn ouders. Denkt ze. Maar dan gaat de deurbel. Al haar vriendinnen op de stoep met een overvloed aan lekkers. Hoe maak je een zwangere vrouw anders zielsgelukkig? 😉 De tafel staat vol met cup cakes, sandwiches en heerlijke mocktails. Naast haar verschijnt een gigantische cadeautafel. Show time! Maar eerst: babywatchen.

Babywatchen

Een nieuw werkwoord als je het ons vraagt! Babywatcher: een pretecho die je gewoon thuis op de bank kan maken, óf tijdens de babyshower. Perfect toch! We pakken de gele koffer uit en sluiten alles binnen no time aan. Het gebruik van het apparaat is super simpel en alles wat je nodig hebt om de echo’s te maken, zit in de koffer. Eerlijk waar, de Babywatcher maakt de babyshower compleet. We zien het kloppend hartje, de beentjes, het gezichtje en raden waar alle lichaamsdeeltjes zitten. En dan, strekt de kleine meid heel duidelijk haar armpjes om uit te rekken. Ze draait met haar gezicht richting ons en steekt haar duimpje in haar mond. Onze conclusie: ze is net zo lui als haar mama en ontwaakt uit een diepe slaap. Zo schattig om te zien! Onze harten smelten. Ja, de Babywatcher is zeker een bijzondere toevoeging deze dag. We slaan de gemaakte foto’s en video’s van de baby op, gooien eentje op Insta en dan is het tijd voor de spelletjes. Je kent het wel. Babyfoto’s raden, rompertjes versieren en potjes babyvoeding proeven. Na het uitpakken van de cadeaus en het voorspellen van de babynaam en geboortedatum, is het tijd de mama in spé te laten rusten. We ruimen de boel op, halen de ballonnen en slingers weg. Het is alsof we er nooit waren. Maar gelukkig heeft ze de mooie beelden van de Babywatcher waardoor ze altijd kan terugdenken aan deze speciale dag.