Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Luiertassen 2.0

Luiertassen 2.0

Luiertassen 2.0

Als we één ding graag doen...

is het toch het shoppen van een nieuwe tas - zo ook een mooie luiertas. Toch heb je die nog niet zo snel gevonden. Ze moeten aan het heel wat eisen voldoen. Het moet praktisch zijn, er moet genoeg in kunnen zonder dat je alles door je tas heen hebt vliegen, maar hij moet ook fashionable staan bij iedere outfit van jou én je baby.

De keuze is reuze op het gebied van luiertassen, maar dat betekent nog niet dat je snel de ideale luiertas hebt gevonden. Daarom helpen wij je graag op weg met deze luiertassen 2.0 En ja, die vinken alle bovenstaande boxjes aan.

Wij houden van van Studio Noos. Trendgevoelige tassen met heerlijke panterprintjes of een lekkere teddyvacht, deze zijn naast praktisch groot ook nog eens fashionable. Je kunt ze ook nog eens laten personaliseren met de naam van jouw mini & maakt ze compleet met een verzorgingsmatje.
Luiertassen 2.0 - Studio Noos

1. Teddy mom bag, €54,95 Studio Noos, 2. Silver Puffy mom bag, €59,95 Studio Noos, 3. Teddy leopard mom bag, €54,95 Studio Noos

De tas die officieel geen luiertas is, maar waar iedereen nu wel mee rondloopt als luiertas: Kapten & Son. Beautygloss heeft natuurlijk een prachtige versie uitgebracht die ideaal is om te gebruiken als luiertas.

Luiertassen 2.0 - Kapten & Son4. Bergen by Mascha, €99,90 Kapten & Son

Deze luiertassen hebben een stevig prijskaartje, misschien wel een tikkeltje te ;-) Maar we mogen altijd dromen, dus dat doen we dan ook. Prik ze op je vision bord, ga op zoek naar vintage exemplaren, of scrol er gewoon lekker doorheen.

Luiertassen 2.0 - Designer bag5. Vintage Check luiertas met verschoningsmatje, €1050,- Burberry, 6. GG Supreme luiertas, €980,- Gucci, 7. Balmain Kids changing bag, €633,- Balmain


Toch liever voor een budgetproof versie gaan die ook nog eens heel handig is? Voor nog geen 40 euro heb je een teddy luiertas mét verschoningsmatje en flessenwarmhouder van Jollein.

Luiertassen 2.0 - Jollein8. Luiertas set Teddy grijs, €37,95 Jollein, 9. Luiertas set Teddy wit, €37,95 Jollein

Tassen die zó leuk zijn dat je ze ook nog kunt gebruiken na de ‘luiertas-fase’? Dan vind jij je favoriet misschien wel bij Wallabag.

Luiertassen 2.0 - Wallabag10. Pinky Rib, €39,95 Wallabag, 11. Zebra, €39,95 Wallabag, 12. Black Rib, €39,95 Wallabag

Welke luiertas heb jij op het oog? Laat het ons weten, zodat we ons lijstje kunnen aanvullen! <3

Producten