Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = vandaag nog verzonden!
Gin-gle all the way: 6x verrukkelijke alcoholvrije gin-tonics

Gin-gle all the way: 6x verrukkelijke alcoholvrije gin-tonics

Gin-gle all the way: 6x verrukkelijke alcoholvrije gin-tonics

Day drinking,

het is toegestaan tijdens de feestdagen. Zeker nu we – zucht – de kerstdagen voor de tweede keer op rij in een harde lockdown moeten vieren met een beperkt gezelschap à la maison. Maar laat ik jullie als advies geven om zeker niet bij de pakken neer te gaan zitten - tenzij het gaat om kerst-pakjes, dan mogen jullie natuurlijk wel bij de pakjes (onder de kerstboom) neer gaan zitten.

Je zag het al helemaal voor je: de meest heerlijke én insta-waardige drankjes doen tijdens het kerstdiner in een restaurant. Deze situatie zou je vervolgens vastleggen op foto en delen op Instagram. En toen kwam de persconferentie afgelopen zaterdag. Back to reality.

Ik ga jullie een geheim verklappen, want met de juiste ingrediënten kun je zelf ook gemakkelijk drankjes bereiden waarvan je gaat watertanden! Day drinking doen we uiteraard wel mommy-proof, oftewel alcohol-vrij. Laat deze kerst in het thema staan van dat geliefde drankje uit Spanje. Ik hoor jullie denken, sangria, in de winter? Mis! Ik heb het over gin-tonics, die tot de verbazing van de meeste mensen toch echt oorspronkelijk uit Spanje komen. In het teken van de feestdagen heb ik 6x de verrukkelijkste alcoholvrije gin-tonics voor jullie op een rij gezet. Bestaat het gezelschap uit zoetekauwen, koffieliefhebbers, of hebben ze eerder een voorkeur voor kruidige drankjes? Met deze uiteenlopende alcoholvrije gin-tonics weet je zelfs die ene lastige oom tevreden te stellen. Merry Day Drinking! En natuurlijk: #GingleAllTheWay

Gin-gle all the way: 6x verrukkelijke alcoholvrije gin-tonics - koffieBetty's Kitchen ©

  1. Black Tonic

Dit is er eentje voor de koffieliefhebbers. Meng een espresso-kopje Nespresso Ristretto met een goede premium tonic en ijsklontjes en top af met een krul citroenschil en een rietje. Genot gegarandeerd.

  1. Herbal Garden Tonic

Wil jij je koffie en G&T’s graag gescheiden houden? Serveer je gasten een kruidiger drankje met deze alcoholvrije gin-tonic. Scoor hiervoor Elderflower Tonic, Seedlip Garden 108, komkommerlint, verse munt en ijsblokjes bij de supermarkt.

  1. Crispy Tonic met Appel

Voor de bereiding van deze crispy alcoholvrije G&T heb je Ceder’s Crisp Classic, appelsap, Elderflower Tonic en ijsklontjes nodig. Versier hem met een takje rozemarijn en schijfjes appel et voilà, klaar om geserveerd (en gefotografeerd) te worden.

Gin-gle all the way: 6x verrukkelijke alcoholvrije gin-tonics - berry Gall & Gall, Cocktailicious & Alles over gin. ©

  1. Spicy Tonic

Creëer deze spicy tonic met Seedlip Spice 94 en Fever Tree Indian Tonic Water. Feestelijke drankjes zijn natuurlijk niet insta-waardig zonder de nodige garnering, dus decoreer dit drankje met de nodige besjes en kaneelstokjes.

  1. Citrus tonic

Behoefte aan een frisse opkikker na dat kerst feestmaal waar je overvol van zit? Bereid dan deze citrus tonic, waarvoor je Abstinence alcoholvrije gin met een goede premium tonic naar eigen keuze mengt. Top af met grapefruit en tijm als garnering.

  1. Berry Burst

Finally, de alcoholvrije gin tonic voor zoetekauwen! Hier hebben we allemaal stiekem het meest naar uitgekeken. Het ideale aan deze alcoholvrije gin tonic is dat je de drank zelf niet meer hoeft te mengen, maar je simpelweg een of meerdere flesjes The Dutchess Floral en ijsblokjes kunt inslaan. Ga los met het versieren en gebruik hier frambozen, munt en limoenen voor.

Cheers!